2012-04-04, 07:37
|
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: U nas coraz więcej dzieci,a na gadaniu czas szybko nam leci! Mamy Wiosenne 2012
Cytat:
Napisane przez emigra
nie sadze zeby to pomoglo .. moja Julka ma tak ze nie wcisniesz jej butli do pyszczka jak nie jest glodna i bywa tak ze mimo to za trzy minuty wyje z glodu.. ja probowalam ja karmic na godziny, ale u nas akurat to nie funkcjonowalo ...
Po prostu Asika musi czyhac z gotowa butla jak mala bedzie sie budzic - ja sie staram szybko butle robic jak Jula sie wybudza powolutku - zrobie i butelka sobie czeka te kilka minut, gorzej w nocy
Dziewczyny a czy Wasze dzieci sie zanosza??? Bo Jula przez pierwsze trzy tygodnie strasznie sie zanosila, po kilka razy dziennie nawet... teraz juz sie unormowalo i od kilku dni jest spokoj ... ale cosmy przezyli za pierwszymi razami to nasze ... ja ogolem panikara jestem ale moj maz przebil wszystkich ... dziecko mu na rekach przestalo oddychac z placzu a on patrzyl i nie wiedzial co robic  musialam nia potrzasnac porzadnie... a maz sie bialy zrobil jak sciana i myslalam ze mi zemdleje...
DZISIAJ KONCZYMY 4 TYGODNIE 
|
Emigra, Adas tak robil, plakal ze az sinial i tracil oddech, w sumie tylko raz tak bardzo powaznie ze (na szczescie moja mama byla) trzeba bylo Nim potrzasnac i dac mu klapsa, tak zrobila moja mama i pomoglo, ja nie wiedzialam co nalezy zrobic!
Pewnie instynktownie bym zareagowala jakos no ale nie musialam.
W szwecji zrobili mu wtedy ktg i wyszlo na szczescie w porzadku!
Wierze ze maz zrobil sie blady bo to jest okropne!
GRATULACJE 4 TYGODNI 
No i dodatkowego straconego 1,3 kg rowniez
Ale ten czas leci!
A my noc mielismy spokojna, ale okolo 5 mnie Adas obudzil ze nie moze spac i chcial przyjsc do nas , no wiec dalam mu jeszcze nurofen i spalismy razem sobie.
Tak wogole to Dzien Dobry!
Ciekaw jak tam Jolka bo ostatnio chyba wczoraj o 22.06 pisala!
Edytowane przez desia888
Czas edycji: 2012-04-04 o 08:51
|
|
|