Dot.: Już przyszła wiosna, topimy marzannę i wydajemy za mąż kolejną pannę - PM 2012
Cytat:
Napisane przez Agis88
No ja też bym juz dala sobie spokój bo potem wieczne pretensje będą... U mnie będzie trochę podobnie bo nie zapraszam najblizszych sasiadow bo mamy z nimi slaby kontakt tylko tych pare domow dalej bo moi rodzice czesto sie odwiedzaja i ogolnie bardzo dlugo przyjaźnią, napewno beda potem jakies komentarze ale trudno wcześniej jak sie robilo wesele samemu to się spraszało wszystkich dookoła teraz wesele to zupelnie inne koszty i sadze ze powinno sie to zrozumieć....
Czekamy z niecierpliwością
Ja zmywam gorącą wodą z mydłem i raczej zawsze schodzi.... A tak w ogóle to lepiej Ci już?
Ja jak zaczynalam chodzic na fitness to bylam raz na czyms podobnym, zajecia nazywaly sie sexy dance i ogolnie tanczylo sie z uzyciem krzesla  jestem troche wstydliwa ale zajecia byly tak fajnie poprowadzone ze nie czulo sie zadnego skrepowania i czlowiek dobrze sie bawil, niestety nie spalalo sie tam za duzo kalorii i nie bylam wiecej ale z checia jeszcze bym tam poszla...
|
tak, plaster bardzo pomogł 
moge krecic szyją ale troszke jeszcze boli, ale to juz pikus
|