Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Już przyszła wiosna, topimy marzannę i wydajemy za mąż kolejną pannę - PM 2012 cz. XX
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2012-04-04, 09:14   #4308
iceflower
Przyjaciółka KWC

Dot.: Już przyszła wiosna, topimy marzannę i wydajemy za mąż kolejną pannę - PM 2012

Cytat:
Napisane przez ladystar Pokaż wiadomość
mam te same fryzurki zapisane na kompie i tez mialam dylemat czy rozpuszczone czy takie koczki jak wkleilas wczesniej, i na razie jestem za tymi koczkami, tylko bez lokow bo uznalam ze na codzien nosze falowane wlosy (odkad zapuszczam do slubu to nie prostuje) wiec na slubie chcialabym cos innego, poza tym obawiam sie ze rozpuszczone skroca mi szyje (ktora notabene nie jeste zbyt dluga) i zakryja kolczyki, a koczek wrecz przeciwnie, wiec na razie jest koczek a co bedzie do lipca to nie wiadomo
No właśnie to ja mam odwrotnie - mam mega proste włosy, więc loki mi się marzą (w sumie to marzą mi się od dziecka), ale nie wiem czy się utrzymają. Poza tym wolałabym rozpuszczone włosy, bo mój TŻ mnie tak lubi, ale po 1. nie proste, po 2. mam za krótkie włosy bo do łopatek w porywach i mocno wycieniowane.

Te koczki/upięcia są cudowne moim zdaniem i tak sobie myślę, że to będzie lepsze rozwiązanie niż rozpuszczone włosy i że może jak mi fryzjerka zrobi loki i popodpina je spinkami, to się będą wtedy lepiej trzymać.

Cytat:
Napisane przez melod_y Pokaż wiadomość
JAGODZU !
i inne dziewczyny tez prosze o rade.. Cala koncepcja mojego wesela (to nic ze marna, ale jakas tam w glowie mialam) upadla po wizycie dzisiaj u dekoratorki
zaczynam nienawidzić moja sale pod jej wzgledem kolorystycznym...
Gnebi mnie wciaz ta czerwien/ jak to Pani dekoratorka powiedziala "bordo" na scianie za nami.
Nie chce nic z czerwieni na weselu w kwiatach, serwetkach, no w niczym...
Planowalam zneutralizowac to wszytsko kwiatami bialymi, ecru itp. Wszystko mialo byc w kolorach bezu, zlota..

Pani powiedziala ze to wszystko zginie... Moze i ma racje bo jakos
z gory bylam negatywnie nastawiona do innych kolorow...

zaproponowala mi kolory wrzosowe i inne odcienie rozu itp... (bo wykluczylam czerwien)
Sala teneczna jak widzicie jest w kolorze jasnego fioletu wiec moze i to bedzie jakos ze soba wspolgrac?

jesli chodzi o dekoracje za nami planujemy wiszace szklane kule na wrzosowych wstazkach z kokardka a w srodku pewnie jakis rozowy kwiat (gozdziki) albo jakis odcien frezji..

Bukiety kwiatow to tak jak chcialam misz-masz. Swojskie klimaty począwszy od dali,gozdzikow,frezji,eus tomy,wrzosu, gipsowki itp (niekoniecznie wszystkie takie same)

Wszystko byloby OK.. gdyby wciaz moja niepewnosc do koloru rozowego,wrzosowego,jasne go fioetu...
Czy nie bedzie juz za duzo tych kolorow na sali?

zalacze zdjecia mojej sali, a ostatnie to szklo wykorzystane na sali no i te kule wiszace...

wogole nie widze juz tego

ps. te pierwsze 3 zdjecia sa bardzo wyostrzone i kolory bardzo mocne...w rzeczywistosci nie sa one az tak razace
Ja popatrzyłam na pierwsze zdjęcia to chciałam krzyczeć, że wszystko tylko nie róż i wrzos, ale po kolejnych już nie, bo to faktycznie bordo. Moim zdaniem mocno niefortunna ta ściana (i te firanki czerwone, może Ci to ściągną chociaż?). Moim zdaniem ten kolor powinien być jednocześnie stonowany ale i mocny, zeby ta ściana wszystkiego nie zdominowała. Brudny ciemny róż może? Albo wrzos ale taki mocny, nie pastelowy?

W ogóle to jak patrzę na te fotki to przeraziła mnie podłoga, bo na sali wygląda na śliską.

Cytat:
Napisane przez czarna_kawa80 Pokaż wiadomość
ja mam kilka taki wyprobowanych stayonow ktore jednoczesnie nie zostawiaja sladów na osobie całowanej
https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,4...ci-pisaka.html
i ten absolutny moj hit tylko teraz zmienili opakowanie
https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,4...lip-color.html
Pierwszą oglądałam wczoraj w Rossmannie i mnie zainteresowała, a druga jest ciekawsza, muszę się przejść obejrzeć.
przestaniemy się bać
życie stanie się muzyką
i stanie się to co ma się stać
iceflower jest offline Zgłoś do moderatora