2012-04-04, 10:26
|
|
|
BAN stały
|
Dot.: Slimex 15
hejka dziewczyny Paulajas i eden18 , powoli u mnie coś drgnęło po niedzieli gdzie była impreza majego syna , urodzinki wiec tort i jedzonko , rano o dziwo w pon. weszłam na wage i 0,5 kg mniej , wiec myśle że dalej coś będzie spadać Paulajas....nie waż się tak często , bo człowiek sie tylko stresuje ja waze sie raz na tydz. a co do spania , też nie śpie duzo , bo około 03.00 w nocy sie budze i jestem rzeźka , mam nadzieję ze sibumax pomoże jeszcze bo jeszcze chce zrzucić 8-9 kg. Eden18 , nie wiem dlaczego zdecydowałaś się na slimex, wszedzie trabią , że daje małe rezutaty szkoda czasu , zdrowia i pieniedzy , razem z paulajas doszłyśmy do wniosku , że wiekszośc tych leków nie zawiera 15 mg sib. moim zdaniem startuja od 10mg to u nich 5 mg, a 15mg to 10 mg , na mnie meridia 5 i 10 nie działały, tak samo jak slimex sibulim , a sibumax daje kopa tak jak meridia, no ale zobaczymy jeszcze miesiąc, co będzie.....później mam zamiar zamówic reduce i mam nadzieję ze też coś pomorze
---------- Dopisano o 10:26 ---------- Poprzedni post napisano o 10:23 ----------
Mortha , dzięki za info. Powiedz, dlaczego zamówiłas 2 rózne proszki? i od którego zaczynasz
|
|
|