Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - U nas coraz więcej dzieci,a na gadaniu czas szybko nam leci! Mamy Wiosenne 2012 !
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2012-04-04, 09:36   #3927
Nikii89
Zakorzenienie

Dot.: U nas coraz więcej dzieci,a na gadaniu czas szybko nam leci! Mamy Wiosenne 2012

Cytat:
Napisane przez mag_99 Pokaż wiadomość

Filip skończył dziś miesiąc
Cytat:
Napisane przez emigra Pokaż wiadomość

DZISIAJ KONCZYMY 4 TYGODNIE

Cytat:
Napisane przez natkulec Pokaż wiadomość
Dziś Madzia kończy miesiąc
Gratulacje z okazji skończonych 4 tygodni
Cytat:
Napisane przez julliczka Pokaż wiadomość
A też jakas jestem nerwowa. U Ciebie też 12 kwietnia wizyta, chyba sporo u nas ma w tym czasie wizyty kontrolne

ale dziś wstałam zmordowana, takie sny ostatnio mnie męczą i te bóle brzucha podczas twardnień. Kurcze, żeby brzuch aż tak twardniał nawet jak spokojnie leżę
Dziś w ogóle bez humoru jestem, płakać mi się chce, nie chce mi się do firmy jechać, ale zaraz muszę wychodzić, bhpowiec przychodzi do mojej firmy i załatwiamy wszelkie formalności.
Jestem jeszcze na TŻ-ta też trochę nie teges. Niby normalnie wszystko, ale wielu rzeczy mimo wszystko mi brakuje, jego zaangażowania, zrozumienia, tak jakoś do wszystkiego na sucho podchodzi, a mi się ryczeć chce....

No nic, mam nadzieję, że Wy będziecie w lepszych humorkach
Cytat:
Napisane przez lena_mi Pokaż wiadomość
ja niestety mam podobnie, nie mogę się dogadac z tż czuję się taka sama z tym wszystkim, wydaje mi sie że jakoś się oddaliliśmy.. Może przesadzam, pewnie to też te cholerne hormony..
Ale jest mi jakoś źle ostatnio z tym..
OJ dziewczyny chyba przez tą końcówkę mamy takie doliny, złe nastroje, burze hormonów itp.
Jeszcze trochę i Nam przejdzie (oby.....)
Trzymam kciuki aby humorki Nam się poprawiły

Cytat:
Napisane przez cziqua Pokaż wiadomość
Hej,
nocka jak nocka nieprzespana ale co tam zaczynam się przyzwyczajac
zastanawiam się w jaki buty się wbiję jak pojadę na te usg bo chyba nie w papciach a tylko w nie wchodze bez większego problemu. dziwnie mi z tymi stopami zawsze stópki miałam zgrabne szczuple a teraz takie sloniowate no i od tygodnia gdzies nie mam priblemów z grubszą sprawa w kibelku wrecz chadzam czasem dwa razy dziennie dzisiaj to nawet w nocy

mój tata zawozi mnie na usg i wczoraj dzwoni do mnie i sie pyta czy nie mam jakiegoś miejsca do spania dla niego bo w domu to istny dom wariatów mama wczoraj miała 11 psów do strzyżenia ( z tym ze z tym spaniem to zartował oczywiście) i mówi żebym sobie zabrała ze soba torby do szpitala to po usg mnie zaraz zawiezie i moze juz bym urodziła zartowsniś sie znalazł

a moje papugi wczoraj zasrały mi komodę i panele no ale przeciez musze je wypuszczac i latałam za nimi z papierem i ścierałam gówienka a te sie nabijały ze mnie i na złośc kupy strzelały

a wracając do słoniowatych stóp czy macie jakieś sposoby na te puchnięcia dodam że wyzsze ułożenie nóg na mnie nie działa i tylko mi drętwieją wtedy
no to mama ma niezłe oblężenie z tymi psami w końcu na święta wszyscy chcą ładnie wyglądać

no a tata Twój chyba nie umie się już doczekać wnuka

Przykro z powodu nóg...ja nie mam na szczęście tego problemu dlatego nic nie pomogę