Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - W końcu wiosna wyczekana - cieszy się każdy bobas i jego mama. Mamusie VII - VIII
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2012-04-04, 09:41   #1925
adrji
Raczkowanie

Dot.: W końcu wiosna wyczekana - cieszy się każdy bobas i jego mama. Mamusie VII - VI

Hey hey!

ale mialam wczoraj aktywny dzień,
kosmetyczka dosłownie wymęczyła mnie czyszczeniem ale lubie to
obkupiłam wszystkich na 'używkach' uwielbiam wynaleźć fajne rzeczy tak mi to jakoś poprawia humor
kupiłam Jasiowi kurtke skóre na święta bomba

Jacieeeee piekarnik przerabilam to w weekend sposobem 'perfekcyjnej pani domu' czy tam jakiejś naszej babci irenki z tv tak jak kajol napisala tylko troche zmienione - soda+ocet posypać zalać tym i odczekać 10/15 min no i powiem tak - sam piekarnik super wszystko zeszło jak nowy!! natomiast blachy niby ten sam tłuszcz a nie puściło nic szorowałam dwa razy, są mega brudne okropne mam je ochote wyrzucić ale już przeszukałam że nie da się dokupić samych blach oddzielnie nowych wrrr nowy prawie piekarnik a taka porażka

sweet powodzenia żeby wszystko szybko się naprostowało i wracaj
aania strasznie się ciesze że ze znamionami wszystko dobrze
kajool i jak na wychowawczym? planujesz wykorzystać cały czy na ileś się umawialaś? buziaczki dla Was za wspólne owocne dni

Zosia sto!!

youyou wbij się brakuje Ciebie!

---------- Dopisano o 10:41 ---------- Poprzedni post napisano o 10:37 ----------

Carmela widze że łozeczko się 'przyjeło' włascicielka zadowolona
Scio jak 'tworzysz" klocki sensoryczne hmm?
adrji jest offline Zgłoś do moderatora