2012-04-04, 09:42
|
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Olej gulasz i jedz pizzę - dzidziuś 2012 -2015
Cytat:
Napisane przez aaby
Kochana, nie myśl tak! Ile osób, tyle opinii. Najważniejsze, że Wy do tej decyzji jesteście przekonani i że lekarz nie widzisz przeciwwskazań 
Jak będzie o co, to możesz się martwić. Teraz szykuj listę rzeczy do spakowania 
Trzymam kciuki, by wszystko było dobrze.
Koniecznie daj znać jak tam
No fakt. Ale bez bazy i tak 3,5
Przeczytałam
Od momentu, kiedy miałam najsilniejszy atak i wiłam się z bólu na łóżku zapłakana, zawsze piję Solpadeinę. Tylko ona mi pomaga
Dzień dobry Dziewczyny!
Nie zrobiłam wczoraj kompletnie nic Przeleżałam całe popołudnie i wieczór na kanapie, mąż też leżał, bo nie czuł się zbyt dobrze. Dwa leniwce A przecież miałam sprzątać! Czekam na bacik stawiający do pionu 
Wiadomości od Strong: niestety dzisiaj nie wychodzą, leukocytoza się utrzymuje, nawet leukocyty rosną Ma antybiotyk dożylny. Dopiero jak leukocyty zaczną spadać, to lekarz pomyśli o wypisie. Ale trzyma się dzielnie, ma na sali dziewczynę rok starszą, więc sobie plotkują 
A nas podczytuje czasem przez telefon, więc pewnie dlatego nic nie pisze. I już się boi nadrabiania po powrocie 
Przesyła pozdrowienia i całusy! 
|
Aaby podpisuje się pod tym co napisałaś do Biki I fajnie, ze masz wiadomość od naszej Martynki Obyś kochana szybko do nas wracała, ale dobrze, że masz z kim poplotkować A ja wrócisz, to będziesz mieć co nadrabiać 
A tu pała dla Ciebie zamiast bacika jak chcesz
|
|
|