Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - tradzik hormonalny ktos wyleczyl?
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2006-12-28, 12:39   #1
asienka22
Raczkowanie

tradzik hormonalny ktos wyleczyl?

witam mam pytanko odnosnie tradziku hormonalnego lecze sie od 9 lat na tradzik mam w tej chwili 23 lata i wygladam strasznie cala twarz plecy dekold w wielkich zapalnych prycholach popropstu tragedia wszystko mnie boli,leczylam sie u wielu dermatologow ale nic to nie dalo,bralam tez przez 3 lata diane 35 i wtedy podczac brania bylo super ale jak tylko odstawilam lek zaczelo sie odnowa i horror trwa do dzis dnialekarze kieruja mnie do ginekologa bo podejzewaja ze to tradzik hormonalny nawet sama kosmetyczka nie chce mi zrobic zadngo zabiegu a mialam juz 3 mikrodermabrazje bo twierdzi ze to nic nie da trzeba wyleczyc przyczyne a nie skutke czy ktoras z was przechodzila ten horror i udalo sie jej wyleczyc?kosmetyczka twierdzi ze ona miala to samo i brala jakies hormony az wyleczyla ale ja sie boje tych hormonowow po 1 tycie po 2 problemy z dzieckiem pozniej po 3 nie sa to zbyt bezpieczne leki a zreszta nie chce znowu cieszyc sie ze zniklo wszystko jak bede brac a jak tylko odstawie to to cholerstwo wroci nie wychodze z domu jestem zalamana prosze o was o pomoc
asienka22 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując