2012-04-04, 15:26
|
|
|
Zadomowienie
|
Dot.: Już przyszła wiosna, topimy marzannę i wydajemy za mąż kolejną pannę - PM 2012
Cytat:
Napisane przez niusia_87
"Kwiecień plecień, bo przeplata: jeszcze panna - już mężata" <-- taki będzie nowy tytuł? Kto będzie tworzył nowy wątek, niech pamięta o dobrym numerku
|
 super tytuł 
Cytat:
Napisane przez Magdzia0108
Dziewczyny ważne - wasi TŻci będą mieli kamizelki pod garniturem? Bo słyszałam, że teraz to się odchodzi od tego....
|
mój będzie miał ale jest bardzo prosta ta kamizelka i dodaje mu takiej hmm dostojności mi sie podoba bardziej w kamizelce niz bez.
ale zależy kto, co lubi nic na siłę jesli Tż twój nie chce to nie jesli chce to nie odmawiaj mu - w końcu sukienki Ci nie wybierał zapewne
Cytat:
Napisane przez paulinak18
A skoro jesteśmy przy Tżtach to powiedzcie mi kupujecie koszule z długimi rękawami? Bo do kościoła to inna nie wypada chyba ale czy np. nie kupić drugiej z krótkim rękawem już po północy jakby było gorąco? czy to nie wypada?
|
my na początek mamy z długim rękawem a po północy ja się przebieram i mój M też w wygodniejsze stroje wtedy będzie miał czarny krawat 
---------- Dopisano o 15:26 ---------- Poprzedni post napisano o 15:23 ----------
Cytat:
Napisane przez ewuszkaaa
Nie wypada  Krótki rękaw wyłącznie na spacer, do kina, na plażę itd. Do pracy i na wyjścia wieczorowe obowiązkowo długi rękaw.
|
Cytat:
Napisane przez chocolate muffin
 goście mogą sobie pozwolić jak jest gorąco. Ale pan młody musi mieć długi rękaw.
Ja właśnie myślę, że jak rezygnujemy z kamizelki to zainwestujemy w jakąś super koszulę i obowiązkowo ładne spinki do tego. Tylko, że nie wiem czy znajdziemy w takim rozmiarze. Bo jak szukaliśmy ostatnio na wesele jakieś to nigdzie nie było takich małych koszul 
|
Cytat:
Napisane przez aleksandrettaa
dokładnie 
|
Cytat:
Napisane przez iceflower
Nie, nie, koszule z krótkim rekawem absolutnie nie nadaja się na żadne oficjalne okazje moim zdaniem.
Jasne, że wiedza, dla mnie też bez sensu są takie obawy "nie wiadomo który to pan młody", przeciez każdy wie na czyj ślub przyszedł, a nawet jak ktos zna dobrze tylko PMkę, to chyba do początku wesela zdąży zauważyć na czyim ramieniu się ona opiera.
U mnie od zaręczyn do ślubu będzie niespełna 5 miesięcy, więc uwierz mi - wszystko można załatwić i to czasu jest aż nadto. 
|
a ja uwazam że jesli Pmka się przebiera po północy to czemu nie moze facet?? Tym bardziej że ta "oficjalna" częśc już minie mojemu M takze powinno być wygodnie po 12.00
Cytat:
Napisane przez Jamee
Mój będzie miał i wcale nie uważam tego za przedpotopowe 
|
ja uważam podobnie - niektórzy naprawde fajnie wyglądaja w takich rzezcach
|
|
|