Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Pokażcie pazurki... Ale te naturalne- cz. IX + przeogromna dawka plotek!!
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2012-04-04, 17:37   #1671
MgielkaM
Zakorzenienie

Dot.: Pokażcie pazurki... Ale te naturalne- cz. IX + przeogromna dawka plotek!!

Cytat:
Napisane przez trellemorele Pokaż wiadomość
Nie wiem jak Ty wyglądasz (pokaż się) ale Śniegowa powala na kolana.
pod koniec tamtego wątku gdzieś jestem ale nie bede tak ładnie wyglądać jak Sniegowa w zyciu...

Cytat:
Napisane przez Śniegowa Pokaż wiadomość
Floslekowego lekkiego kremu do cery naczynkowej. Bardzo fajnie opuchnięcia ściąga.
link dostanę???? To na dzień używasz pewnie nie? Bo na dzien mam Oeparol kupiony już... a szukam czegoś bardziej na noc (przeciwzmarszczowego lekko... no i pod oczka też)

Cytat:
Napisane przez Agateczka* Pokaż wiadomość
No cóż z zagranicy to ja sama nie dam rady kupić
no ja niestety też szukam pośredników... nie mam ani paypal ani nic i sram w gacie jak cokolwiek ma isć z zagraniacy...

Cytat:
Napisane przez Prezes Kuli Ziemskiej Pokaż wiadomość
Właśnie sprawdzałam na Amazonie czy jest sweterek i... nie ma
A przez Was mi się spodobał. Z Amazonu to bym zamówiła a tak to lipa
jak z amazona amówisz to paypala masz nie? Poczytaj na tym nailetc co wklejałam link co i jak... tylko ze tam się opłaca 9 sztuk wziąść przesyłka jest wtedy za jakies 23$...

Cytat:
Napisane przez Śniegowa Pokaż wiadomość
To nie będą lakiery
mam wrażenie ze to jakieś handmade cosia

Kiedyś wklejałaś ze masz cudo do twarzy na noc z la roche posay cita coś tam... i ze nie drogie. Suszkałam u siebie, znalazłam 40ml za 33zł ale zastanawiam się - ty tego na codzien tak uzywasz? Jakie efekty widzisz?

Cytat:
Napisane przez Prezes Kuli Ziemskiej Pokaż wiadomość
Jest jakiś zamiennik tego koloru?
China Glaze Secret Peri Wink Le jest trochę podobny... (ja chciałam właśnie chinkę ale znalazłam ze ten Orly jest podobny)

uffff nadrobiłam...

a wiecie jaki Joko numer zrobiło z tym rozdaniem... dostałam całkiem nie to co chciałam! I nie tylko ja tylko kilka dziewczyn też... i na dodatek dwa z tych co faktycznie dostałam mam a trzeci to miętką (mam Essie dopiero co kupioną miętkę)... także porażka na całej linii...

It is NOT an addiction - It's a hobby!!!

...

And when your heart begins to bleed
You're dead, and dead,

and dead -- indeed.
MgielkaM jest offline Zgłoś do moderatora