Dot.: Pokażcie pazurki... Ale te naturalne- cz. IX + przeogromna dawka plotek!!
Cytat:
Napisane przez trellemorele
Nie wiem jak Ty wyglądasz (pokaż się) ale Śniegowa powala na kolana. 
|
pod koniec tamtego wątku gdzieś jestem ale nie bede tak ładnie wyglądać jak Sniegowa w zyciu...
Cytat:
Napisane przez Śniegowa
Floslekowego lekkiego kremu do cery naczynkowej. Bardzo fajnie opuchnięcia ściąga.
|
link dostanę???? To na dzień używasz pewnie nie? Bo na dzien mam Oeparol kupiony już... a szukam czegoś bardziej na noc (przeciwzmarszczowego lekko... no i pod oczka też)
Cytat:
Napisane przez Agateczka*
No cóż z zagranicy to ja sama nie dam rady kupić 
|
no ja niestety też szukam pośredników... nie mam ani paypal ani nic i sram w gacie jak cokolwiek ma isć z zagraniacy...
Cytat:
Napisane przez Prezes Kuli Ziemskiej
Właśnie sprawdzałam na Amazonie czy jest sweterek i... nie ma 
A przez Was mi się spodobał. Z Amazonu to bym zamówiła a tak to lipa
|
jak z amazona amówisz to paypala masz nie? Poczytaj na tym nailetc co wklejałam link co i jak... tylko ze tam się opłaca 9 sztuk wziąść przesyłka jest wtedy za jakies 23$...
Cytat:
Napisane przez Śniegowa
To nie będą lakiery 
|
mam wrażenie ze to jakieś handmade cosia 
Kiedyś wklejałaś ze masz cudo do twarzy na noc z la roche posay cita coś tam... i ze nie drogie. Suszkałam u siebie, znalazłam 40ml za 33zł ale zastanawiam się - ty tego na codzien tak uzywasz? Jakie efekty widzisz?
Cytat:
Napisane przez Prezes Kuli Ziemskiej
Jest jakiś zamiennik tego koloru?
|
China Glaze Secret Peri Wink Le jest trochę podobny... (ja chciałam właśnie chinkę ale znalazłam ze ten Orly jest podobny)
uffff nadrobiłam...
a wiecie jaki Joko numer zrobiło z tym rozdaniem... dostałam całkiem nie to co chciałam! I nie tylko ja tylko kilka dziewczyn też... i na dodatek dwa z tych co faktycznie dostałam mam a trzeci to miętką (mam Essie dopiero co kupioną miętkę)... także porażka na całej linii...
|