Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Wyspowe mamy gorąco zapraszamy! Doradzimy, pogadamy-razem sobie radę damy!
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2012-04-05, 02:11   #1246
nikita262
Rozeznanie

Dot.: Wyspowe mamy gorąco zapraszamy! Doradzimy, pogadamy-razem sobie radę damy!

Cytat:
Napisane przez rybkie Pokaż wiadomość
Wow, czuje ze i moja mala tak bedzie miala (nie czuje ze rymuje) a jakie sa stawki child minder albo niani?
Niedlugo bede musiala nad tym pomyslec tylko nie wiem jak i gdzie szukac i na co zwracac uwageno i boje sie jakos zostawiac mala z obcymi, wiem glupia jestem bo wczesniej czy pozniej bede musiala ale teraz nawet boje sie jej zostawic w Creche by isc na silownie, mam taki lek ze bedzie za mna plakaci jej sie jakas trauma wlaczy ale chyba najbardziej to sie boje tego ze jej to nic nie obejdzie i nawet nie zauwazy mojej nieobecnosci..ech mieszane uczucia
Czasami mam wrazenie ze jej to wisi kto sie nia zajmuje, chyba jeszcze nie wie, ze ja to JA, mama...

nikita pracujesz na popoludnia?
Stawki sa rozne, ja place minder 3.30/h. Mielismy wczsniej nianie za 2.50/h, ale nie bylismy z niej zadowoleni i dla dobra mlodej postanowilismy jej podziekowac
Moj Tz pracuje tylko rano, wiec ja sie dogadalam w pracy i robie tylko popoludniowki (wczesniej pracowalam na zmiany). Ja zabieram Mati do minder, a Tz ja odbiera
Jest ciezko, ale mam nadzieje, ze wkrotce wszyscy przywykniemy do tej sytuacji.
Co do tesknoty za mama to twoja prawdopoeobnie nie ma jeszcze tzw. leku separacyjnego, moja juz niestety go ma od okolo 3 miesiecy i wierz mi MASAKRA !!! Jak mnie tylko traci z pola widzenia to jest taka rozpacz, ze szok
Wiec, jak masz szanse gdzies wyskoczyc to to zrob pozniej moze byc ciezko

ja dzis padam, wiec juz zmykam nyny aa
nikita262 jest offline Zgłoś do moderatora