Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - O dzidzie się staramy i na narodziny czekamy :) - część V
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2012-04-05, 08:42   #3725
gosiaczek20004
Zadomowienie

Dot.: O dzidzie się staramy i na narodziny czekamy :) - część V

dzień dobry dziewczynki
u mnie dzisiaj znowu brzydka pogoda wczoraj było tak fajnie a dzis ble
byłam rano na becie bo juz tydzien od ostatniej minał musze zobaczyc jak pieknie przyrasta
byłam tez wczoraj na pierwszej wizycie u dr która chce żeby mi prowadziła ciąże bo jest tez ordynatorem w szpitalu w którym chce rodzic i jestem mega zadowolona super babka normalnie czułam jakbym ja znała od zawsze
zrobiła mi tylko badnia na samolocie bo tam nie ma usg ale ppowiedziała ze ciąza jest że macica powiekszona wiec pwoeim szczerze że odetchnełam i powiedziała że moge juz isc na usg bo serduszko juz powinno byc w sobote skoncze 6 tc wiec chyba sie umowie po swietach zeby juz na pewno było widac ale jestem bardzo pozytywnie nastawiona i wiem że musi byc dobrze
Cytat:
Napisane przez black secret Pokaż wiadomość
dzien dobry
Cos mnie gardlo drapie, jakby pobolewalo;(
Co powiecie na croissanty na sniadanko, tosty lub platki z mlekiem i truskawkami??
hej Black koniecznie wypij sobie wode z miodem i cytrynka mi pomogło a śniadanko pycha
ja od mamy dzisiaj dostała do pracy bigosik ale bedzie jedzonko
Cytat:
Napisane przez black secret Pokaż wiadomość
oraz dla przyszlych mamusiek....
dziekujemy
Cytat:
Napisane przez sensuall Pokaż wiadomość
ok to napiszę jak po wizycie Siedziałam tak z godzine, mierzenie, ważenie (od ostatniej wizyty przytyłam 100g!!) ciśnienie. Moje wyniki moczu są kiepskie, bo jest białko i liczne bakterie. Zapisał mi leki, ich cena wywaliła mnie z butów i jakieś witaminy, ale nie mogę znaleźć ich nigdzie więc na razie tylko kwas foliowy będę brać. Później usiadłam na samolot i zrobił usg ale jednak kazał przez brzuch bo mało było już widać. Maleństwo jest takie duże że termin z miesiączki 26.10 to za mało termin z wymiarów to 22.20 nie wiem jakim cudem może będzie duże ale kazał nie zmieniać daty porodu bo to jeszcze nic nie wiadomo
Moje dziecię tak wariowało że nie mogliśmy Go uchwycić wywijało nóżkami i podskakiwało nawet doktor się śmiał. I mi pomachał!! Autentycznie pomachał rączką, o mało szoku nie dostałam do końca wizyty odpowiadałam tylko tak lub nie taka byłam zszokowana Maleństwo ma 43mm wklejam zdjęcia spójrzcie jaki jest cudowny!
bardzo sie ciesze ze wszystko jest dobrze a dzidzia śliczna powtórze sie ale kocham oglądac te wasze zdjątka i juz sie nie moge doczekać własnych
Cytat:
Napisane przez reven24111 Pokaż wiadomość
Dziewczyny a czy czułyście na początku ból podobny do bólu jajników przed okresem?wiem że każdy organizm jest inny ale to mnie najbardziej martwi.Nie boli ciągle tylko ze 3 razy dziennie po około kilkanaście minut.Dodam, że na dzisiaj mam termin @ ale to chyba bez znaczenia
ja tez tak miałam także nie denerwuj sie i nie czytaj za duzo neta bo mozna od tego tylko sie nerwicy nabawić
gosiaczek20004 jest offline Zgłoś do moderatora