Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Wszystko o Avonie - cz.27
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2012-04-05, 11:11   #836
olla74
Zakorzenienie

Dot.: Wszystko o Avonie - cz.27

Cytat:
Napisane przez anekania Pokaż wiadomość
torba zebra jest bardzo lipna, tandetna, zle wykonczona wyglada na bardzo mało kosztującą nie polecam, rozrywa się, drze i odpadają ucha
Cytat:
Napisane przez taka jedna Pokaż wiadomość
Wszystkie te rzeczy już kiedyś były więc pewnie zapas jest mały i obstawiam, że wszystko wyczerpie się od reki.
Mi się akurat te serduszka nie podobają(na all. też można kupić wiele podobnych-ciocia kupiła kuzynce na święta podobny i ta jest niezadowolona do dziś z prezentu;p).[COLOR="Silver"]

U mnie zebra leży nieużywana.

W ogóle to pamiętam, że zegar czy ramka miały produkcję zakończoną i zamiast nich przysyłali szkatułki na biżuterie te srebrne co były czy coś takiego. Więc dziwne, że nagle się odnalazły W sumie co to za atrakcja mieć znów to samo co każda z nas już mogła mieć (no chyba, że akurat ktoś się nie załapał)

---------- Dopisano o 00:02 ---------- Poprzedni post napisano Wczoraj o 23:58 ----------

Ja dla siebie nic nie widzę szczerze mówiąc. Pendrive mi się nie podoba, poza tym mam większe pendrive'y więc 1Gb jest mi zbędne. Zegarek Believe już mama nosi, torebkę też (ja w czerwieniach nie chodzę), tą serię marynarską mógł mieć każdy kto chciał bo była w wyprzedażach już. Jak dla mnie to ogólnie szału nie ma, a i pewnie wszystko będzie miało bardzo szybko produkcję zakończoną
Czyszczenie magazynów robią.

Cytat:
Napisane przez wiuniaaa Pokaż wiadomość
Dokładnie - jest ciężkie i nie nadaje się do noszenia na szyi.
Do komputera jest idealny i akurat mnie 1GB odpowiada jak najbardziej. Na tym pendrivie przechowuję wszystkie pliki związane z Avonem, a miejsca mam jeszcze tyle wolnego, że hoho. I każda dziewczyna się zawsze pyta skąd ja mam taki ładny pendrive.
A do większych plików używam innego.

A moja torba jest super. Uwielbiam ją. Zawsze mam w niej dużo rzeczy, jest wypchana i jeszcze nic się jej nie stało, a mam już ją bardzo długo i często jej używam.
Może trafiłaś na jakąś felerną...
Tego pendr można był mieć kiedys dawno tam , przy zakupie za określoną kwotę, ale wtedy kosztował o ile się nie mylę, 19,90 i nie kupiłam.Terqaz za darmo można wziąć.

A torba ZEBRA jest rewelka, jeżdze z nią na wszelkie weekendowe wyjazdy ,napchane mam po zamek. Była ze mną na kanarach jako bagaż podręczny i nic z nią się nie dzieje. Mam ją z motywacyjnego czyli już parę lat/. I jeszcze używa jej moja córa ,lat 10, na wyjazdy więc specjalnie delikatnie się z nią nie obchodzi i torbie nic, a nic nie jest.
pewnie ktoś miał felerny egzemplarz, bo tak to bardzo polecam.

www.pustamiska.pl

Jesli myślisz,że zmienisz faceta, to lepiej zmień faceta.

kosmetyki, buty
https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...1#post63462611

oraz książeczki NOWE

https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...1#post76540401
olla74 jest offline Zgłoś do moderatora