Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Duże brzuszki wszystkie mamy, na dzieciaczki już czekamy! Mamusie V-VI 2012 cz. VI
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2012-04-05, 11:38   #1283
clauudik
Rozeznanie

Dot.: Duże brzuszki wszystkie mamy, na dzieciaczki już czekamy! Mamusie V-VI 2012 cz.

Cytat:
Napisane przez andzya Pokaż wiadomość
Wróciłam z kicią podbudowana psychicznie Chirurg ją obejrzał, powiedział, że obrzęk się zmniejszył, bo jej to pękło no i, że trzeba to spróbować wyciąć w całości. Na moje dopytywania o nowotwór był sceptyczny, że to może być uraz mechaniczny, albo jeszcze coś innego, nie od razu rak, ale wyciąć to trzeba. Dużo lepiej mi się zrobiło Za tydzień we czwartek moje Miszątko będzie miało operacje.

Potem pojechałam z mężem do PCK, bo muszę mieć na jutro morfologię a on stwierdził, że od razu odda sobie krew. Wiecie co? Okazało się, że jako honorowy dawca mam robione badania krwi za darmo Wszystkie, morfologię, przeciwciała, hiv itd.... A wiecie ile kasy wydałam na badania krwi? Jeżeli któraś z Was też oddaje krew honorowo to może jeszcze zdąży z tego skorzystać, bo mi dużo to już nie dało. Mogłam się tym zainteresować wcześneij
Super, że masz dobre wieści co do kici a co do pogrubionego to witaj w klubie :/ ja co prawda już dawno nie oddawałam, ale w czasie studiów regularnie i pewnie też mi się należy szkoda, że nie wiedziałam o tym wcześniej, nawet nie chcę liczyć ile kasy poszło na te wszystkie badania

Nasz skarb 06/05/2012

...and nothing else matters...

http://www.suwaczki.com/tickers/ex2b9vvjae3cdu8n.png
clauudik jest offline Zgłoś do moderatora