Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Już przyszła wiosna, topimy marzannę i wydajemy za mąż kolejną pannę - PM 2012 cz. XX
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2012-04-05, 11:44   #4803
chocolate muffin
Rozeznanie

Dot.: Już przyszła wiosna, topimy marzannę i wydajemy za mąż kolejną pannę - PM 2012

Cytat:
Napisane przez czarna_kawa80 Pokaż wiadomość
biedny maluszek, ale doczytalam ze sepse wykluczyli, przesle Ci dzis propozycje makijazu wogole kto Cie bedzie malowal|??
Dziękuję
Malować mnie będą albo tam gdzie się czeszę, albo taka jedna kosmetyczka. Ale nigdy się jeszcze tam nie malowałam, na próbne makijaże dopiero pójdę. A chciałabym wiedzieć, co mi pasuje, żeby ew. im podpowiedzieć w jakim kierunku mają iść. Bo nie wiem czy mnie dobrze pomalują Po tym co widziałam u niektórych "profesjonalnych wizażystek" po prostu mam obawy czy będą wiedziały co ze mną zrobić.

Cytat:
Napisane przez malwus20 Pokaż wiadomość
Chyba podlega bo jestem coraz szczuplejsza a normalnie bez stresu ważę tylko 40 kg. U mnie stres = spadek wagi. Nie chcę wyglądac jak wieszak a przed slubem głownie moja rodzina funduje mi tylko dodatkowe atrakcje.
chudzino... tż to Cie chyba na jednej ręce nosi
Będzie dobrze, nie idziesz na ścięcie, na egzamin od którego zależy Twoje życie. To jest wasz najpiękniejszy i najszczęśliwszy dzień w życiu. I tak sobie cały czas powtarzaj. Czekaliście bardzo długo na ten dzień i będzie cudownie choćby nie wiem co

Dostałam przed chwilą sms:

Cyfrowy polsat: nie odnotowaliśmy wpłaty za abonament. Wzywamy do pilnego uregulowania należności w kwocie 14.90zł. Szczegóły na www.icok.cyfrowyolsat.pl

Nigdy nie miałam, nie mam i nie zamierzam jak na razie mieć nic z cyfrowego polsatu

Edytowane przez chocolate muffin
Czas edycji: 2012-04-05 o 11:50
chocolate muffin jest offline Zgłoś do moderatora