Dot.: Już przyszła wiosna, topimy marzannę i wydajemy za mąż kolejną pannę - PM 2012
Cytat:
Napisane przez czarna_kawa80
biedny maluszek, ale doczytalam ze sepse wykluczyli, przesle Ci dzis propozycje makijazu  wogole kto Cie bedzie malowal|??
|
Dziękuję 
Malować mnie będą albo tam gdzie się czeszę, albo taka jedna kosmetyczka. Ale nigdy się jeszcze tam nie malowałam, na próbne makijaże dopiero pójdę. A chciałabym wiedzieć, co mi pasuje, żeby ew. im podpowiedzieć w jakim kierunku mają iść. Bo nie wiem czy mnie dobrze pomalują Po tym co widziałam u niektórych "profesjonalnych wizażystek" po prostu mam obawy czy będą wiedziały co ze mną zrobić.
Cytat:
Napisane przez malwus20
Chyba podlega bo jestem coraz szczuplejsza a normalnie bez stresu ważę tylko 40 kg. U mnie stres = spadek wagi. Nie chcę wyglądac jak wieszak a przed slubem głownie moja rodzina funduje mi tylko dodatkowe atrakcje.
|
chudzino... tż to Cie chyba na jednej ręce nosi 
Będzie dobrze, nie idziesz na ścięcie, na egzamin od którego zależy Twoje życie. To jest wasz najpiękniejszy i najszczęśliwszy dzień w życiu. I tak sobie cały czas powtarzaj. Czekaliście bardzo długo na ten dzień i będzie cudownie choćby nie wiem co 
Dostałam przed chwilą sms:
Cyfrowy polsat: nie odnotowaliśmy wpłaty za abonament. Wzywamy do pilnego uregulowania należności w kwocie 14.90zł. Szczegóły na www.icok.cyfrowyolsat.pl
Nigdy nie miałam, nie mam i nie zamierzam jak na razie mieć nic z cyfrowego polsatu
Czas edycji: 2012-04-05 o 11:50
|