Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie, Dieta 1000 kcal cz.6
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2012-04-05, 11:44   #71
aguniaaaaa041986
Zakorzenienie

Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie, Dieta 1000 kca

Cytat:
Napisane przez zooska Pokaż wiadomość
To żeś się wybrała wyletniona do pracy Ech, z tą pogodą to straszne rzeczy są Święta wiosenne, a tu jesień za oknem.
Ja też muszę w buty zainwestować, ale z czego?! jak kasy nie mam?!

---------- Dopisano o 12:37 ---------- Poprzedni post napisano o 12:34 ----------

Ze sklepu wyszłam o 22.30, dodam że nikogo w sklepie nie było :O Normalnie może z kilkanaście osób, także cały kerfur dla siebie miałam Jedna w kolejce stałam, także hura. U mamy byłam ok 23, jeszcze spakować siaty do samochodu to tragedia była, taaaaaka wielka niebieska (a'la ruska) torba z Ikei plus 5 reklamówek wielkich. Masakra. Przyjechałam, wypakowałam jej to wszystko do szaf, podzieliłyśmy sie robotą, dała mi składniki jakieś do siebie do domu, żebym część roboty zrobiła u siebie i przywiozla gotowe żarelko na święta. Więc u siebie byłam ok 00 w nocy, potem poczytałam was i musiałam zrobić masę na pasztet, dzisiaj będę piec go. Bosz, tyle roboty pasztet z selera !!!!!!! ani g mięcha
Nie mam innych butów wiec w tych musialam isc
Ja juz tez kasy wogole nie mam a tyle rzeczy mi sie podoba itp ale nic juz nie kupuje po wyplacie tylko spodniczke i zakiet i koniec czas oszczedzac wakacje sie zblizaja

Jak sie robi pasztet z selera? brzmi ciekawie, ale nie mialam okazji spróbowac

Think happy - be happy

M

aguniaaaaa041986 jest offline Zgłoś do moderatora