Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Offtopowe zapuszczanie XLII - Wiosny już wypatrujemy, włosy wciąż pielęgnujemy !
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2012-04-05, 14:15   #202
xxxMikixxx
Zakorzenienie

Dot.: Offtopowe zapuszczanie XLII - Wiosny już wypatrujemy, włosy wciąż pielęgnujemy

Cytat:
Napisane przez kocurzyca Pokaż wiadomość
Morelowy ma wydajność chyba taką jak Granat.
Kupiłam te opakowania większe, co mają 20% gratis niby.
Kusiła strasznie Macadamia i Figa, ale stwierdzeniem, ze co za dużo to niezdrowo. Ta jest następna w kolejce.
Tak przestawiałam te szampony, ze aż pani podeszła i zaproponowała pomoc. Podziękowałam z uśmiechem, myśląc "i tak ja wiem o tych szamponach niż pani" Ale bardzo miło z pani strony. Teraz w moim rossmanie jest właśnie pani, która stoi i pomaga. I tylko na tym polega jej rola. Nie trzeba zawracać głowy paniom, które rozkładają towar i i tak nie maja o niczym pojęcia. W sumie mogłam z ta dziewczyna pogadać i zobaczyć jaka jest jej wiedza na temat produktów.

W małych prywatnych drogeriach panie wiedza dużo. Przynajmniej tych u mnie. Jak się pyta o jakieś wynalazki, to wiedza o co chodzi, nawet jak nie maja w sklepie.
Ja właśnie przeważnie biorę te 20% gratis Ciekawe co odpowiedziałaby gdybyś zapytała o skład U mnie nie ma kogoś takiego. Jak stoję dłuższą chwilę przy szamponach to niemal czuję na plecach oddech ochroniarza, który patrzy co robię

Cytat:
Napisane przez blondyna789 Pokaż wiadomość
No niestety, w moim przypadku to jest po prostu niemożliwe.. już prędzej na tle komody zrobię
Kiedyś wstawiałaś zdjęcie w sukience chyba z H&M, cudownie było wszystko widać

Cytat:
Napisane przez Celestyn3k Pokaż wiadomość

Ja nie mam statywu Chyba muszę kupić, przydatna sprawa. Zawsze książki układam, robię z nich statyw... Muszę przemeblowanie zrobić, o tak!
Bardzo przydatna rzecz Dostałam kilka lat temu na urodziny, po całkowitym rozłożeniu jest większy ode mnie

Cytat:
Byłam na zakupach i też kupiłam sukienkę.

Chyba zrobię przemeblowanie dzisiaj
Czekam na zdjęcie

Cytat:
Napisane przez kasiab91 Pokaż wiadomość

A moim szamponem "must have" był do niedawna NIVEA STREIGH&EASY niestety fryzjerka mnie zniechęciła do używania go
Czemu?

---------- Dopisano o 14:15 ---------- Poprzedni post napisano o 14:14 ----------

Cytat:

Dziewczyny, dostałam w spadku regał z innego pokoju. Mam barek, ale zupełnie nie wiem, co tam trzymać. Flaszek nie mam, jedynie oleje w butelkowych opakowaniach, ale w sumie skoro jest to powierzchnia zabudowana z kluczem, to chciałabym coś tam chować. Nie wiem, jak to wykorzystać, na razie puste stoi.
Mój barek jest obstawiony po brzegi kosmetykami

xxxMikixxx jest offline Zgłoś do moderatora