Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie, Dieta 1000 kcal cz.6
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2012-04-05, 14:33   #93
LosingMyWay
Zadomowienie

Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie, Dieta 1000 kca

Cytat:
Napisane przez monika01011986 Pokaż wiadomość
Ty to jak prawko odbierzesz to już w ogóle pewnie chodzić nie będziesz
ja na początku też wszędzie jeździłam :P nie chciało mi się chodzić a teraz jak ciepło to wolę się przejść już mi przeszła radocha z prawka ale fajnie że je mam oczywiście bez prawka i samochodu to jak bez ręki normalnie

---------- Dopisano o 12:07 ---------- Poprzedni post napisano o 12:01 ----------

no spoko rozumiem nie musisz pisać gdzie studiujesz , chciałam tylko wiedzieć jaki kierunek
Noo to fajnie masz jak blisko Bieszczad mieszkasz pewnie piekne krajobrazy tam masz i dużo drzew Nasza Heroine też jest z tych regionów
A TŻ czemu nie chce wyjechać? Co go tu trzyma?
Co do menu to kolacja - bez komentarza :P
Wiem, wiem, dzisiaj sie poprawie a TŻ jest zbyt przywiazany do swojego miejsca zamieszkania i nie wyobraza sobie mieszkac gdzie indziej A krajobrazy rzeczywiscie piekne, spokoj, cisza, szkoda tylko ze pogoda taka brzydka

Cocktail, ja absolutnie Was o wrednosc nie posadzam, chodzi mi glownie o podgladajacych podczytujac Was zauwazylam ze sa tu chyba najsympatyczniejsze dziewczyny jesli chodzi o watki wizazowe, bo czesto sie zdarzaja jakies zlosliwce no to powiem Wam ze studiuje to co Tinekk
Heroine Rowniez witam sasiadke ahh... dzieki za baciki dzisiaj pojde pobiegac bo masakra, ale obiecuje poprawe

Widze ze u Was tez porzadki przedswiateczne, ja na razie to robie wszystko byle tylko nie sprzatac oj ja leniwa
LosingMyWay jest offline Zgłoś do moderatora