Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Chociaż coraz mniej czasu mamy, ciągle w „kipie” się trzymamy! – UPS cz. 10
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2012-04-05, 15:45   #1620
misheall
Wtajemniczenie

Dot.: Chociaż coraz mniej czasu mamy, ciągle w „kipie” się trzymamy! – UPS cz. 10

Cytat:
Napisane przez infrequency Pokaż wiadomość
Pożalę się Wam. Niektórzy ludzie mają siano zamiast mózgu. Przechodzę sobie wczoraj przez przejście i stanęłam na wysepce, bo jechał samochód. Ten samochód przejechał, patrzę, że dosyć daleko jedzie tico i to bardzo wolno, więc postanowiłam przejść. Jak tylko postawiłam nogę na pasach, to pani kierowca dała po gazie tak, że musiałam od razu się cofnąć, bo by mnie przejechała w połowie drogi.

A dziś w sklepie spotkałam swoją koleżankę z dzieciństwa i Bogu dziękowałam, że się wychowałam w takiej rodzinie. Rodzice starali się mnie dobrze wychować, zawsze stawiali naukę na pierwszym miejscu, dzięki temu mam jakieś perspektywy w życiu. A jej rodzice woleli skupić swoją uwagę na piciu, ona się raczej nie uczyła. Skończyła gimnazjum, poszła do jakiejś szkoły pogimnazjalnej, której nawet nie skończyła. Nie wiadomo w sumie co robi, bo ani się nie uczy ani pracy konkretnej nie ma. Popatrzyłam na nią, na to jak wygląda, pomyślałam o swoim życiu i po prostu... jestem wdzięczna losowi, po prostu strasznie wdzięczna.
Co za człowiek! Całe szczęście, że to zauważyłaś...
Ja właśnie, jak wchodzę na nk i patrzę, że znajomi z gimnazjum dodają zdjęcia ze swoimi małymi dziećmi, to normalnie szok... A większość swoją edukację skończyło albo na gimnazjum, albo na zawodówce.

Cytat:
Napisane przez kropelkaa Pokaż wiadomość
uważaj bo ja miałam podobną sytuacje i potem bolało więc lepiej się nie pakować w takie coś dla własnego dobra
Wiem właśnie. Staram się go traktować, jak dobrego kolegę

Cytat:
Napisane przez ImmortalLover Pokaż wiadomość
Może 8 min ABS? Ja to ćwiczę, jeszcze
Ja skończyłam po jednym dniu

'It's better to feel pain, than nothing at all
So keep your head up, keep your love'

Pomagam
misheall jest offline Zgłoś do moderatora