Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Mamusie Lipcowo-Sierpniowe 2012 - część VII
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2012-04-05, 14:51   #3524
prince_polo
Zakorzenienie

Dot.: Mamusie Lipcowo-Sierpniowe 2012 - część VII

dzieki dzieczyny, chcialam isc w tunice jakiejs ale nie zabardzo mi sie widzi jakos..... wiec chyba pojade do tesciow (w niedziele) w tych musztardowych spodniahc i tej bluzce.
A na drugi dzien swiat najwyzej jakas tunike zaloze.

Tak szczerze to rosne w oczach.Serio. I nie zebym narzekała, bo obiecałam sobie ze nie bede. Ale jak zakladam cos co wygladało na mnie inaczej jeszcze niedawno to mi tak dziwnie. No ale cóz....... niech se rosne, dla maleństwa

Cytat:
Napisane przez red_scorpio Pokaż wiadomość
Cześć Mamuśki, my już po USG połówkowym. I jesteśmy bardzooo szczęśliwi bo wszystko jest w porządku. Dzidzia waży 413 g i generalnie lubi pokazywać gdzie ma wszystkich. Były trudności ze sprawdzeniem główki bo tylko tyłek ładnie prezentował. Robiliśmy trzy podchody ale w końcu pokazał, że w główce ma dobrze poukładane. Jesteśmy zmęczeni ale szczęśliwi. Dziś jeszcze wizyta u gina, potem kosmetyczka i będę miała chwilę dla siebie.... No i zostaje MACIEJ [COLOR="Silver"]

Ślicznie wyglądasz, taka seksowna mamusia zgrabniutka z pięknym brzusiem! Jak dla mnie bomba!!
super ze wszystko ok
no i dzieki
Cytat:
Napisane przez Selay Pokaż wiadomość
ahhh prince_polo dopiero teraz dojrzalam twoja bluzke, wygladasz za☠☠☠i...scie, tylko pozazdroscic zgrabnej figury....ja przytylam bardzo po poronieniu kiedy mnie zaczeli leczyc hormonami, zastrzykami i antybiotykami + 15kg na samym stracie przed druga ciaza...teraz wygladam jak slon wiec szkoda psuc milego poludnia moimi fotami ale tobie szczerze gratuluje i majac taka figure tylko w takich bluzkach bym chodzila
ja miedzy jednym proonieniem a zajsciem w ciaze mialam tylko jedną miesiączke. Wiec zaledwie miesiąc i zaszłam znowu. Po # przezywałam i schudlo mi sie z 3 kg, akurat był moj slub 2 tyg potym. Wiec mialam za luzna sukienke ale zaraz po slubie wpierdzielałam z nerwow i wrocilo no a potem juz ciąza
Cytat:
Napisane przez ewka5891 Pokaż wiadomość
tyle ciuszkow nakupowalas i nie masz co ubrac
mi tam sie podoba to zdj co wstawilas, brzuch bardzo fajnie wygląda
)
no bo te tuniki to mi sie wydaje ze nie pasują. Wiekszosc jest taka lekka a to taka pogoda bedzie

maruda dzis jestem

Ćwiczę
Zapuszczam naturalki!
prince_polo jest offline Zgłoś do moderatora