2012-04-05, 15:07
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Jak ten czas szybko leci już dwa latka mają dzieci III-IV 2010
Darusia i Asiulek Przekażcie Oliwce i Weronisi Najlepsze życzenia
Cytat:
Napisane przez izazula
Czyli lepiej kupić ochranicze mówisz na kolana i łokcie ? Eryk chyba był spokojnym maluchem i nie było problemu z zakładaniem ?
|
Eryk Bardzo spokojny, aż za bardzo czasami. Od początku uczony ochraniaczy i kasku to problemu nie było, nawet uwielbiał, bo wtedy tak fajowo wyglądał Całe zestawy można kupić, są różne, na łokcie to najlepiej takie lekko już zgięte, bo te płaskie niewygodne w użyciu
Cytat:
Napisane przez P0P70
Przynajmniej zwolnił mi się pokoiok i mogę pomyśleć o przemeblowaniu go pod Oliwke  .
|
No przynajmiej teraz będziesz mogła Oliwce pokój zrobić
A chyba najlepszym wyjściem byłoby zatrudnienie niańki takiej nawet na 4 h, żeby z dzieckiem na plac zabaw wszła czy cos podobnego Albo jakbyś miała fajną sąsiadke z dziećmi, ja taką mam to mały do nich chodzi a czasami one do nas. Potem wymieniamy się upominkami w stylu batoników czy lizaków w takiej podzięce, bo czasami ta godzinka w dzień życie ratuje
Cytat:
Napisane przez machaj
miała ponad 38 gorączki ale syropu za nic nie chciała wypić.. z resztą zmierzyć do porządku temp też nie daje... więc mogła mieć wyższą... o 2 w nocy jakoś udało mi się na śpiocha dać jej ibum... o 10 próbowałam jej wcisnąć ale nie wiem czy coś połknęła raczej wszytko wypluła;/ i co ja mam zrobić;/ a jeszcze do tego zrobiła 2 wodniste kupki.... dużo pije, jeść nie chce... wciągnęła 2 czekoladki.. a na śniadanie plasterek szynki...
ja w nocy spać nie umiałam bo jak kala spała to marcin mi chrapał nad uchem... a jak przestał to kala sie budziła i uciekała z łóżka... ;/
a mieliśmy sie dziś spotkać ze znajomymi... no trudno... ide sprzątać bo świeca miną a ja mam taki bałagan w domu...
|
Zdrówka dla małej
Ja ostatnio też mam problemy ze spaniem, melise popijam w dzień ale nic nie pomaga
Cytat:
Napisane przez nataszka25
ojcia...
współczuje, mnie czeka po świetach wizyta u chirurga szczekowego w celu usuniecia ósemki  ktoś miał usuwaną??
strasznie sie boje tego 
|
Ja miałam osówane 8. Jak masz znieczulenie, to i tak nic nie czujesz, przy górnej nie miałam żadnych problemów ale przy dolnej z 2 tyg choć raz dziennie coś przeciwbolowego, ale to nie dlatego że tak mocno bolało, ale lekko i tak wkurzająco
Ja dzisiaj z Erykiem byłam na kontroli u Neurologa, i w trakcie wizyty okazało się że musimy wynosić się ze szpitala bo jest ewakuacja, gdyż alarm bombowy. Eryk oczywiście szczęśliwy że będzie miał co w szkole opowiadać, ale mi żal było tych ludzi na wózkach i łózkach wywożeni ze szpitala, nawet noworodki. A ktoś sobie głupi żart zrobił
|
|