2012-04-05, 16:53
|
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Duże brzuszki wszystkie mamy, na dzieciaczki już czekamy! Mamusie V-VI 2012 cz.
Perse - dziękujemy Ci, że znalazłaś siły i ochotę, aby podzielić się z nami tym, co przeszłaś... ściskam Cię bardzo mocno, całuję, modlę się za małego Dawidka i mam ogromną nadzieję, że Twój ból choć troszkę zelżeje z czasem i że wkrótce będziecie mogli się starać z powodzeniem o drugiego Maluszka... i że podzielisz się z nami swoją radością, jak już się uda... bardzo, bardzo mocno Cię sciskam i całuję i całym sercem jestem z Wami.. trzymaj się, Kochanie
Gaabi - do kołysek jako prześcieradło, tak powiedziała mi pani z hurtowni - kupuje się te pokrowce z gumką (wiesz, takie z bawełenki albo frotki) na przewijak, tylko musisz dobrać wymiar. Ale mówiła mi, że kupuje się właśnie te pokrowce i one są idealne. Ja jeszcze nie kupiłam, bo już miałam za dużo rzeczy, zamierzam to załatwić przy okazji kolejnego wypadu do hurtowni. Pokrowiec mam na przewijak, ale jeszcze kołyska stoi zapakowana, więc nie ma na razie jak przymierzyć, ale pani mi konkretnie powiedziała, jaki wymiar mam wziąć, że tak wszyscy kupują
Edytowane przez SzmaragdowyKotek
Czas edycji: 2012-04-05 o 16:55
|
|
|