2012-04-05, 21:49
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Jak ten czas szybko leci już dwa latka mają dzieci III-IV 2010
Cytat:
Napisane przez mloda1989
zapisana niby jestem dopiero na maj... bo mi na prawde nie spieszno... zwlaszcza ze teraz czesto go odwiedzalam bo zęby leczylam.... wsio juz porobione zostaly wlasnie tylko te 8.. hehe nawet sztucznego zeba sie dorobilam 
|
Ja bylam u dentysty swojego (fajny, mlody, ) a pomylilam godziny i wziela mnie jego mama no i dostalam skierowanie od niej do szpitala bo ona nie chciala sie tego podjac... i ja nie poszlam, ale teraz lekarz rodzinny kazal mi to zalatwic i jak dostane skierowanie to zrobia mi to odrazu wiec dlatego prosilam o wsparcie
Cytat:
Napisane przez monka23
hehehe sorry ale u mnie bylo prosciutko , korzen maly  Nie hoduj tylko idz wyrwij  .A u ciebie jak rosnie?
|
u mnie rośnie krzywo..... bokiem
szczęściaraaaa
---------- Dopisano o 22:49 ---------- Poprzedni post napisano o 22:44 ----------
Cytat:
Napisane przez sara 85
dokładnie świeże jajka nie chcą się obierać, nie pomaga ani sól ani nakłuwanie
Darusia współczuje bólu, ja na szczęście nie wiem co to ból zęba, jeszcze nigdy mnie nie bolał
Ana gdzie jesteś? potrzebuje pomocy  jakie rajstopy do cienkiej szyfonowej chabrowej spódnicy? 
|
ja bym dała jasne popielate albo czarne, chociaż cieliste tez tu by pasowaly, jaka dlugosc? jakie dodatki?
|
|
|