2012-04-06, 11:12
|
|
|
Wtajemniczenie
Przekupka: 77 pkt / 100% pozyt.
|
Dot.: Smakołyki z górnej półki :) grudzień
hej meteorki najchętniej przyjęłabym w oryginalnym opakowaniu - jestem straszna sroka jeśli chodzi o pudełeczka ale podoba mi się u Ciebie podkład Lancome, krem pod oczy L'Occitane, róże Benefit i MAC i odlewka Daisy jesli chodzi o sukienki, to te co mi się podobają byłyby na mnie za duże ale może masz jeszcze jakąś poza wątkiem? Szukam S-ki, długość tak przed kolano
---------- Dopisano o 10:26 ---------- Poprzedni post napisano o 09:57 ----------
czekam jeszcze na info od innej wizażanki w sprawie bibułek, ale wolałabym większą wymiankę niż za same bibułki, a więc teraz pytanie do Ciebie co z tego co mi się podoba mogłabyś oddać teraz widzę, że masz jeszcze serum pod oczy Clinique, ja bardzo lubię z tej serii krem pod oczy i serum też bym chętnie przetestowała 
---------- Dopisano o 10:43 ---------- Poprzedni post napisano o 10:26 ----------
ja w tej chwili dość pilnie szukam podkładu bo wszystko mi się kończy, a Teint Idole akurat lubię, więc daj mi proszę znać zaraz jak coś będziesz wiedzieć na jego temat ok? Bo to by był mój priorytet a póki co ja dla Ciebie też rezerwuję to co Ci się podobało i jeśli dasz mi znać co i jak w najbliższych dniach to zaraz po świętach mogę wysyłać 
---------- Dopisano o 11:12 ---------- Poprzedni post napisano o 10:43 ----------
jeśli jakimś cudem uda Ci się dowiedzieć czegoś jeszcze dziś, to mogę wysłać rzeczy dla Ciebie nawet przed świętami
|
|
|