2012-04-06, 10:21
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: U nas coraz więcej dzieci,a na gadaniu czas szybko nam leci! Mamy Wiosenne 2012
Cytat:
Napisane przez emigra
Karolca, wspolczuje... Ale to minie  moj maz tez malo czasu z Jula spedza, nie przewija jej, nie karmi (no, wczoraj ja karmil sam z siebie) w nocy tez nie... I tez robi sie nerwowy jak mala beczy ale ponoc dlatego ze sie o nia martwi... Bo nie wie dlaczego placze. Wczoraj jak ja karmil to mala poplakiwala, marudzila bardzo a on w panike i mi ja oddaje, a sam wpada w dolek  ze dziecko go nie kocha bo u niego placze....
|
No mój też tak gada... a mnie denerwuje jak chodzi poirytowany, że dziecko placze. Nie potrafi mówić, to placze.
Tylko widzisz, Twój mąż może jeszcze nakarmić córcię, bo mój piersi małej nie da 
Cytat:
Napisane przez alamig
Dziewczyny, podobno mężczyznom włącza się instynkt ojcowski jak dziecko zaczyna nawiązywać kontakt. Moi koledzy, którzy są ojcami potwierdzają to, więc pewnie u Was też tak jest 
|
Mąż mnie pytał, kiedy będzie lepszy kontakt z dzieckiem, bo tak to co on ma robić 
Ponosić, potulić, przewinąć. Przewinąć się boi, że zrobi krzywdę... poza tym boi się kup
|
|
|