2012-04-06, 10:31
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: mamusie i staraczki
Cytat:
Napisane przez Gabi2
Tak ja!ale bałam sie jak zwykle... Dziewczyny są dwie II !!!!!!!!!
Milczalam bo nie chciałam sie nakrecac, ale udało sie!!!!
Byłam tak roztrzesiona i w szoku, ciezko opisać to uczucie sprzed chwili
Muszę dzisiaj tel ścignac mojego gin co z Bro i Luteina, a jutro wyjeżdżam na 5 dni do Zakopanego ale znalazłam punkt gdzie szybko zrobią mi bete

No i jak widac z torbiela i lichymi plemnikami sie udało 
|
no ja pierdziele   klask i: kochana rewelacja!!! tak się cieszę że w końcu jakieś dobre wieści no to będziecie mieli piękne święta. no i uważaj w tym Zakopcu 
Cytat:
Napisane przez Gabi2
po 11 odbieram wynik plus progesteron, mam nadzieje ze pozytywnie obydwa badania
ale chyba lekkie spacerki po plaskim to mogę? ja to po gorach w ogole nie łaże 
test mialam zrobic jak Tz wyjdzie do pracy ale stwierdzilam ze godziny nie wytrzymam tak siusiu mi sie chcialo, kreski były od razu
bylam tak roztrzesiona, lzy w oczach ze musialam sie wygadać Tz! jeszcze nie wierze!
|
kochana to czekamy na wiesci no to kochana przelamałaś szalę i teraz jest więcej mamus niż staraczek 
Cytat:
Napisane przez iguana333
O no to tak jak ja  dziś byłam u gina 2 cm pęcherzyk, dostałam pregnyl teraz tylko trzeba działać
|
u mnie dzis powininien byc ponad 2cm jesli rosl 2mm dziennie, wiec licze ze dzis sluz sie pojawi i ze to sie okaze pekajacym jajeczkiem i ze swieta beda owocne no to iguana za 2 tyg licze ze razem bedziemy ogladac poztywne testy
poki pamietam Wesołych Świąt dużo jajek (zafasolkowanych hihi) a dla naszych wątkowych mamuś dużo zdrówka i kopniaczków od dzieciaczków
|
|
|