Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Początki z makijażem - makijaż dla początkujących i nie tylko
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2012-04-06, 11:01   #152
Zanthia
Zadomowienie

Dot.: Pomoc przy doborze makijażu dla 16-latki

Wyglądasz ślicznie, ale taki makeup dodaje Ci co najmniej pięć lat Jeśli chcesz wyglądać jak studentka, to spoko, plan wykonany w 100%

Chyba zrezygnowałabym z rózu na twoim miejscu, wygląda ładnie ,ale wbrew pozorom to on najbardziej mówi "mam makijaż". Jeśli chcesz zmienić look na subtelniejszy, to uważam, że to pierwszy krok.

Nie wiem jaki masz budżet, ale jeśli chcesz podkreślać oczy to bardzo fajnie nadawałby się szampański, lekko połyskliwy cien na całą górną powiekę [ bare study z Maca jest wybitny, ale inglot też ma fajne propozycje ], wtedy tylko wyciągnąć kredką/linerem kącik oka i wysmużyć w śliczny łuczek/skrzydełko

Ja w liceum szalałam za kredkami mini- me z miss sporty, piękny zielony, fioletowy, granat, brąz, myślę, że long lastingi z essence też mogą dać radę, z wyższej półki gosh - cała tęcza do wyboru, trwałe jak nie wiem co, nie da się nudzić z tyloma kolorami Chociaż co ja mogę wiedzieć, w liceum ograniczałam się do kredki do oczu, tuszu do rzęs i lakieru do paznokci :P
Zanthia jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując