Dot.: Moda, która Cię "rozwala" cz.V
Cytat:
Napisane przez makeupnotwar
to powiem TŻtowi żeby swoje pomarańczowe schował na dno szafy 
a zamiast tego niech się wbije w bojówki albo bootcuty
moda jest dzisiaj bardzo uniseksowa - na wizażu wszystkie dziewczyny podniecają się miętowymi (kolor pasuje tylko określonym typom urodowym, większość wygląda w nim nijako, podobnie jak w pastelach, pudrowych różach etc, ale jest modny więc jedziemy!) czy zielonymi rurkami, u mężczyzn też jest taki trend. Adam z Men's side często nosi i wygląda świetnie imho  no ale wiadomo, dopasowane, kolorowe spodnie pasują szczupłym mężczyznom, im wyższym, tym lepiej. a mało który facet może się poszczycić nienaganną sylwetką... już nie mówiąc o elementarnym wyczuciu mody czy trendów  polska jest ciągle sto lat za murzynami pod tym względem
|
uwielbiam mezczyzn ubranych w kolor. nie rozumiem dlaczego kolorowe spodnie mialaby kogokolwiek rozwalac...
Cytat:
Napisane przez kamila29091
a tam. Traktowanie tak klienta to dla nich strata, nie dla mnie. Ja się tym nie przejmuję. Żal mi tylko wydanej i straconej kasy. Oni stracili nie tylko we mnie klienta ale także potencjalnych dalszych. Bo komu mogę to odradzam.
I w żadnym razie moja wypowiedź to nie był przytyk do Twojej wypowiedzi.
Nie chciałam Cię urazić. wiadomo wszędzie zdarzają się gorsze i lepsze rzeczy.
A ja sie dałam narwać na lep ,,cudowności i wygody" reklamowanego na blogach.
|
tez nie ufam tym sklepom. deezee, fleq, stylowe butki i shaffa gdzie czeka sie miesiac na zamowienie...
Kiedy kobiety kogoś poznają to myślą, że to fajny facet. Jest już wstępnie zaakceptowany jako partner, a później może to tylko zepsuć lub nie. Kiedy mężczyźni kogoś poznają to myślą: „Ma niezłe nogi”.
|