|
Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie, Dieta 1000 kca
ojej ojej ojej !!! juz szosta czesc! otwarcie mnie ominelo ;( no trudno.
Ja tak szybko, bo zabiegana jestem strasznie teraz i nei mam czasu Was czytac... ale nadrobie a jak nie to po swietach bede regularnie juz pisac ;p
no to tak : wczoraj kupila sobie agrafke :P probowalam cycki nia robic i massakra jest, tak ciezko nogi tak samo cieszy mnie to niesamowicie.
Plus na dodatek dostalam okres. Rozumiecie ten bol? okres + swięta. Najgorsze polaczenie na swiecie, jeszcze w swieta moge sie opamietac, ale jak mam okres to koniec ;( juz dzisiaj zarlam 4 ciasteczka (herbatiniki z czekolada) i pol loda i pol batonika. Jem cos slodkiego chwil pozniej mysle o tym co jem i oddaje reszte TZowi zeby wyrzucil albo sam zjadl. CHociaz tyle ufff bo kiedys to jadlam wszystko jak wpada...
dobra nie zanudzam i spadam na silke.
Jutro dostalam zaproszenie na obiad swiateczny do babć TZa... stresuje sie strasznie bo to pierwszy raz 
Wesolych swiat laseczki w takim razi uwielbiam Was i badzcie silne w te swieta, nadrobcie twardzielki za te ktore nad soba nie panuja [buuu ]
---------- Dopisano o 16:58 ---------- Poprzedni post napisano o 16:55 ----------
A i jeszcze wczoraj bylam u fryzjera. Kiedys mialam cieniowane ale od 3 lat zapuszczam i to cieniowanie juz prawie mi odroslo i poprosilam fryzjerke zeby mi ciachnela na rowno w takim razie. 6cm poszlo sie ... ale ciesze sie bo w koncu odzyly wlosy troche a i w 3 tyg jak bralam vitapil wloski urosly 3-4cm bo wczoraj TZ mi mierzyl. Przed vitapilem bylo 58cm , 3 tyg pozniej 62
|