Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Perypetii odchudzaniowych ciąg dalszy, czyli schudłyśmy już sporo, ale chcemy więcej!
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2012-04-06, 17:42   #4795
mischievous
Zakorzenienie

Dot.: Perypetii odchudzaniowych ciąg dalszy, czyli schudłyśmy już sporo, ale chcemy w

Cytat:
Napisane przez Anesthesia Pokaż wiadomość

A ja byłam na zakupach w Biedronce i obok jest taki obuwniczo-torebkowy sklep... I kupiłam torebkę za 45zł, ale totalnie nie wiem czy mi się podoba A kupiłam mega na szybko, bo chcieliśmy już wracać do domu i to był najbardziej spontaniczny zakupw mojego życia...
Torebka najpierw mi się podobała, potem jakoś średnio, teraz znów trochę bardziej, ale Luby powiedział, że jemu się nie całkiem podoba i teraz mi jakoś smutnawo i doszłam do wniosku, że chyba jednak jest wieśniacka... :P Ale chyba ją zostawię, 45zł to nie fortuna...
O ja wspolczuje Ci z ta torebka ale mam lepszy pomysl, wrzuc nam foto ocenimy

ale mam czesto tak samo ostatnio kupilam 3 pary spodni, jedne maja zbyt krotki stan, drugie nie lepsze i jak nie naloze wygladzajacych majtek to sie w nich strasznie mecze, a trzecie musze do krawcowej zaniesc do przerobki

Gohs nie wiedzialam ze liczylas no pewnie co do sniadan i innych to juz wiadomo jakies ilosci gorzej jak obiad jest bardziej kaloryczny no chyba ze to jakas salatka czy cos grilowanego to ma zawsze malo wiec sprobuj.

Ja mam z glowy wieksze sprzatanie a jutro reszta (podlogi itp) Do tego sie zwazylam i 72 ale mialam jakies "przeczyszczenie' wiec moze byc wiecej, ale czuje bo brzuchu i biuscie ze jest mnie wiecej No i czekam na @.

U nas ze swietami podobnie jak u Dotki, pieczemy tyle ile dla siebie bo w niedziele zjemy sniadanie z rodzicami, a potem jedziemy do babci.

Wygrywa tylko ten, kto ma jasno określony cel i nieodparte pragnienie, aby go osiągnąć

mischievous jest offline Zgłoś do moderatora