Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Duże brzuszki wszystkie mamy, na dzieciaczki już czekamy! Mamusie V-VI 2012 cz. VI
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2012-04-06, 16:46   #1714
ladybird_1987
Rozeznanie

Dot.: Duże brzuszki wszystkie mamy, na dzieciaczki już czekamy! Mamusie V-VI 2012 cz.

Cytat:
Napisane przez Gaabbi Pokaż wiadomość
Ja liczę na duuużą pomoc mojego P. Mamy nie mam więc mi nie pomoże Mama P nie wiem, czy będzie chciała pomagać. Wiadomo, że tonie to samo co własna Mama.
Mój P zresztą jest typem "ja sam" Podoba mi się to w nim i wiem, że stanie na wysokości zadania. Damy radę Moim rodzicom też nikt przy mnie nie pomagał

Dziewczyny, a teraz sobie tak pomyślałam, że dawno się MonikaFaustyna nie odzywała Wiecie co u Niej?
Monika Faustyna miała jechać na święta do Polski. Na pewno nie ma czasu na internet. Jak jej długo nie było w PL to musi wszystkich odwiedzić, pokazać brzuszek. Odezwie się na pewno niedługo.

Cytat:
Napisane przez anulka4771 Pokaż wiadomość
właśnie wylicytowałam fotelik Espiro Neo z bazą za 135zł.Cieszę się
Brawa za zakup!

Ja raczej z tą pomocą to się boję w drugą stronę. Z obydwu stron to pierwsza wnuczka, w ogóle pierwszy wnuk. Mieszkamy w naszej rodzinnej miejscowości, do teściów mamy jakieś 2 km, do rodziców 5. Nie odgonię się od nich! Ale nie będę im tego odbierać. Jak będą chcieli przyjeżdżać to niech przyjeżdżają. Nawet na początku mówiłam do M. że nie będę chciała gości to on na to, że on będzie kawki robił i dzidzię pokazywał a ja będę spała albo leżała. No to skoro on chce. Z obiadkami też mi rodzice albo teście na pewno pomogą.

Jeszcze się Wam pochwalę że przyszła do mnie pościel. O taka: http://allegro.pl/ala-i-as-10el-serc...240215562.html
Zamówiłam pomarańczowe paseczki/krem. Jestem póki co zadowolona. Ekspresowa przesyłka! W środę wieczorem zamówiłam, dziś już jest.
Jakościowo wydaje się bardzo dobra, zobaczymy co będzie po praniu. Kołderki i podusi i tak póki co nie będę używać, ale chciałam mieć wszystko w te same wzory. Ot, taka fanaberia!