Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - W końcu wiosna wyczekana - cieszy się każdy bobas i jego mama. Mamusie VII - VIII
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2012-04-06, 16:59   #2149
agni82
Zadomowienie

Dot.: W końcu wiosna wyczekana - cieszy się każdy bobas i jego mama. Mamusie VII - VI

Cytat:
Napisane przez brumek Pokaż wiadomość

Hm, dziwne Ale może po prostu będzie tak miał? Mój mąż ma zielone tęczówki, ale na każdej kilka maleńkich brązowych łatek

,
no właśnie chyba tak będzie miał. Pani doktor obejrzała mu oczko- na tyle ile pozwolił jej - bo zabierał jej tą latareczkę. Ale ona stwierdziała że to nic groźnego, wygląda na brak pigmentu. mała szaro- biała kropeczka. Powiedziała, że to może być genetycznie zabrane ode mnie, bo ja tez mam plamki i brumku identyko jak twój mąż. Mam zielone tęczówki i brązowe plamki. znajomi się śmiali kiedyś że to są oczy w kolorze moro.

Ależ mi ulżyło, bo jak w internecie czytałam o jakimś raku, to aż mi się gorąco robiło. Potem T. pokazał mi, że nie doczytałam, że to rzadkość i występuje w Ameryce Południowej i Środkowej. Głupek ze mnie i panikara.
Cytat:
Napisane przez Madziulka_17 Pokaż wiadomość
Zobaczcie moje śpiące dziecko
cudeńko
Cytat:
Napisane przez Madziulka_17 Pokaż wiadomość
Dzień dobry

Udało mi się kupić koszyk Dziecięcy - niebieski z żółtą kaczuszką
Zakupy też zrobione Pozostało upichcić sałatkę jarzynową, kotlety z pieczarkami i jedno ciasto
Dzisiaj jeszcze jadę po buty, bo mam upatrzone - mam nadzieję, że sklep będzie czynny.

Miłego dnia
no widzisz jak można poczuć święta

ja gotowac dużo nie będę, bo nie lubię wyrzucac potem.
a póki co sprzątania kupa
agni82 jest offline Zgłoś do moderatora