2012-04-06, 17:00
|
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Duże brzuszki wszystkie mamy, na dzieciaczki już czekamy! Mamusie V-VI 2012 cz.
Cytat:
Napisane przez fonn
|

Cytat:
Napisane przez 8ewus8
fonn niby kołyska to na jakieś 3 miesiące, potem i tak musisz kupić łóżeczko, bo bobas się nie zmieści.
Ja mam łóżeczko, ale u siostry ciotecznej widziałam kołyskę i bardzo mi się podobała, nie tyle wizualnie, co praktycznie, bo można sobie dziecko bujać i jest taka słodka ogólnie 
|
Moja jest do 5, 6 miesięcy. Zależy jak Hania będzie szybko rosła i jak szybko zacznie siadać 
Cytat:
Napisane przez _millena
Gabbi - faaaaaaaaaaaajne !!!!!! wszystko super !!!! a kocyk od którego sprzedawcy masz ? czy to nie z allegro ?
ja też dziś kupiłam tulipany rosnące i czekam aż zakwitną, ale chyba je zabiorę ze sobą jutro do mamy, bo pewnie do jutra się nie rozwiną , a ja bardzo lubię !
|
Nie wiem skąd kocyk, dostaliśmy. Mogę zapytać, jak chcesz. Ewa chyba pisała, że na taki polowała, to może Ona pomoże 
Cytat:
Napisane przez ladybird_1987
Jeszcze się Wam pochwalę że przyszła do mnie pościel.  O taka: http://allegro.pl/ala-i-as-10el-serc...240215562.html
Zamówiłam pomarańczowe paseczki/krem. Jestem póki co zadowolona. Ekspresowa przesyłka! W środę wieczorem zamówiłam, dziś już jest. 
Jakościowo wydaje się bardzo dobra, zobaczymy co będzie po praniu. Kołderki i podusi i tak póki co nie będę używać, ale chciałam mieć wszystko w te same wzory. Ot, taka fanaberia! 
|
Dobrze, że dopiero teraz wkleiłaś ten link, bo miałabym dylemat co i u kogo kupić, a tak to już mam z głowy Piękne te pościele i wszystkie przydasie.
Zrobiliśmy z P lekki obiad: sałatka z fetą i pieczywo czosnkowe. Zmykam jeść
|
|
|