Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Duże brzuszki wszystkie mamy, na dzieciaczki już czekamy! Mamusie V-VI 2012 cz. VI
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2012-04-06, 17:00   #1716
Gaabbi
Wtajemniczenie

Dot.: Duże brzuszki wszystkie mamy, na dzieciaczki już czekamy! Mamusie V-VI 2012 cz.

Cytat:
Napisane przez fonn Pokaż wiadomość

Byłam na usg i uwaga uwaga, mój mały rozrabiaka waży 1500g
i co będę opowiadać, jest śliczny

Cytat:
Napisane przez 8ewus8 Pokaż wiadomość

fonn niby kołyska to na jakieś 3 miesiące, potem i tak musisz kupić łóżeczko, bo bobas się nie zmieści.
Ja mam łóżeczko, ale u siostry ciotecznej widziałam kołyskę i bardzo mi się podobała, nie tyle wizualnie, co praktycznie, bo można sobie dziecko bujać i jest taka słodka ogólnie
Moja jest do 5, 6 miesięcy. Zależy jak Hania będzie szybko rosła i jak szybko zacznie siadać

Cytat:
Napisane przez _millena Pokaż wiadomość

Gabbi - faaaaaaaaaaaajne !!!!!! wszystko super !!!! a kocyk od którego sprzedawcy masz ? czy to nie z allegro ?
ja też dziś kupiłam tulipany rosnące i czekam aż zakwitną, ale chyba je zabiorę ze sobą jutro do mamy, bo pewnie do jutra się nie rozwiną , a ja bardzo lubię !
Nie wiem skąd kocyk, dostaliśmy. Mogę zapytać, jak chcesz. Ewa chyba pisała, że na taki polowała, to może Ona pomoże

Cytat:
Napisane przez ladybird_1987 Pokaż wiadomość
Jeszcze się Wam pochwalę że przyszła do mnie pościel. O taka: http://allegro.pl/ala-i-as-10el-serc...240215562.html
Zamówiłam pomarańczowe paseczki/krem. Jestem póki co zadowolona. Ekspresowa przesyłka! W środę wieczorem zamówiłam, dziś już jest.
Jakościowo wydaje się bardzo dobra, zobaczymy co będzie po praniu. Kołderki i podusi i tak póki co nie będę używać, ale chciałam mieć wszystko w te same wzory. Ot, taka fanaberia!
Dobrze, że dopiero teraz wkleiłaś ten link, bo miałabym dylemat co i u kogo kupić, a tak to już mam z głowy Piękne te pościele i wszystkie przydasie.

Zrobiliśmy z P lekki obiad: sałatka z fetą i pieczywo czosnkowe. Zmykam jeść
Gaabbi jest offline Zgłoś do moderatora