2006-12-29, 11:11
|
|
Zadomowienie
|
Dot.: sześćdziesiątki z plusem
Cytat:
Napisane przez Babygia
Znowu sie,cholerka,przeziebilam .Chyba przechodzi to w stan chroniczny.HCV sie pozbede ,ale bede do konca zycia smarkala.
Pare dni tez "chodzilam na boki" na 2 inne watki,jeden calkowicia(bez zamierzenia) zabawny,drugi dosc enigmatyczny.
|
Asiu,fajny ten Twój nowy avatarek.Możesz go rozszyfrować? Smutno mi ale i wesoło(jak w wałęsowskim-jestem za a nawet przeciw),ze bierzesz sie ostro za swoje leczenie.No,wreszcie.Koch anie,podziwiam Cię ,Twój optymizm, poczucie humoru,nie poddawanie się chorobie.Cieszę sie,że mam taką kumpele.A w ten wątek też wdepnęłam.I choć uwazam go za prowokację, przed czym przestrzegałam od połowy jego trwania,lub(druga wersja)założycielka ma emocjonalnie nie 27 a 14 lat fajny był ze względu przezabawnych komentarzy ,które sypaly sie jak z rękawa,z tym 15 lat myślącym ukochanym kolezanki Luby włącznie.
"Milczenie owiec" jeśli masz na myśli film jest dla mnie za okrutny.
Robótko,zaskoczyły mnie Twoje wierszowane życzenia.Ty jesteś artycha wszechstronna? :ehem :
Luba,ja chcę tam mieszkać.Koło Ciebie
Klubowiczki,czyżbyście wyjechały w podróż dookoła świata czy co nie daj Panie Boże wypisały się z klubu?Smutno bez Was. 
|