Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Rozświetlacz do twarzy - rodzaje, dobór, jak stosować
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2001-11-26, 15:10   #3
AgaZ
Przyjaciółka Wizaz.pl

Re: Rozświetlacz

:hallo:
Postaram sie choc troszeczke "rozjasnic " ten temat. Kosmetyki te sa podkladami, ale troche innymi niz wszystkie, dodaje sie bowiem do nich zlote lub perlowe drobinki. w zaleznosci od od rodzaju rozswietlacza daje on delikatny polysk skory lub mieni sie naprawde intensywnie.
Mozna je rozprowadzic rownomiernie na calej twarzy, ale najlepiej wygladaja jak polozymy je punktowo np. na skroniach czy kosciach policzkowych.
Na dzien ja osobiscie polecam wymieszac rozswietlacz z odrobina naturalnego podkladu bez polysku. I nalezy bardzo uwazac przy cerze tlustej, aby osiagniety efekt nie poglebial wrazenia swiecenia sie cery.
Jesli chcesz osiagnac delikatny efekt to polecam Ci rozswietlacz Guerlaina, Fluide - Eclat, Divinora (cena ok.150 zl) lub YSL . Mocniejszy efekt otrzymasz stosujac Yves Rocher,Pearly Cream Fundation (ok. 40 zl )
bardzo Was proszę piszcie w sprawie wszystkich zgłoszeń i problemów do Aniołka Tasmańskiego. Aniołek jest THE BEST. Ja już nie pracuję w wizażu od czerwca 2014. Bardzo mi przykro, ale już nie mogę odpowiadać na Wasze prośby
AgaZ jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując