Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Kwiecień plecień, bo przeplata: jeszcze panna - już mężata - PM2012, cz. XXII
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2012-04-07, 22:35   #596
0fa303f516315febafe3d9dd3f31e3911a3c772a_61c3bc0235435
Konto usunięte

Dot.: Kwiecień plecień, bo przeplata: jeszcze panna - już mężata - PM2012, cz. XXII

Cytat:
Napisane przez kasia_kuku Pokaż wiadomość
Niusia, peace&love, są świeta. Pojechałaś po mnie, Audrey, Paulinka nic nie napisała niewiadomo jak. Forum jest dla wszystkich i jeśli ktoś ma inne zdanie to je szanujemy. To nie jest miejsce na kłótnie, jesteśmy tu dla przyjemności. Nikt Ci nie ma żalu, ale apeluję o wyrażanie swojego zdania w sposób kulturalny i nie obrażający innych. Wszystkie wiżanki.

Szanujemy Twoje zdanie i każdy może sądzić jak mu się podoba ale nie musisz go wyrażać w podżegający kłótnie sposób.
podpisuję się nogami i rękami pod tym kasiu mogę prosić o tego linka? bo mi wczoraj nie wysłałaś
Cytat:
Napisane przez jagodzia133 Pokaż wiadomość
to teraz już wiecie co mnie wczoraj tak zdenerwowało... ale święta idą więc jak na razie cichosza
nie wkurzaj się
Cytat:
Napisane przez (kicia) Pokaż wiadomość
do niego to nie trafia bo jak on wyciąga rękę do niego ten go chce powąchać to ten cofa i się trzesie przez co pies wie że ma przewagę nad nim no nic na razie chodzi go obszczekuje ja staram się go odganiać

mnie też na powitanie ugryzł ale jak mu dałam do zrozumienia że ja się go nie boję to już mi dał spokój i się ze mną bawi

choć on ponoć nie trawi ogólnie facetów bo chłopaka mojej kuzynki też gryzł
mój pies nie lubi facetow nie wiem czy wam mówiłam ale kiedyś jeszcze jak nie mieszkaliśmy razem to u mojej mamy w domu go obsikał a było to tak że tż próbował wkupić się w jego łaski i chciał mu dać jakiś smakołyk a ten podszedł do niego, podniósł nogę i puścił sika na tż
Cytat:
Napisane przez ladystar Pokaż wiadomość
tak myslalam

kupilam z esotiq 65 G, wiekszych miseczek obawiam sie ze nie maja, ale pojde sprawdzic jeszcze w najblizszym czasie
Szukalam kochana we wszystkich, w super dobrych firmach i w tych powszechnie znanych, albo mi znieksztalcaja piersi, albo w ogole nie maja mojego rozmiaru. Na codzien nosze 65 DD lub 70 D (DD), (kiedys przed uswiadomieniem nosilam 75 C ) ale bez ramiaczek musze miec wieksze miseczki i mniejszy obwod i normalnie nie ma

powiem Ci ze ja rozumiem Twojego TZ, strasznie nie lubie jak ktos mi mowi "nie boj sie ten pies Ci nic nie zrobi", kazdy pies moze mi cos zrobic, kazdy pies moze ugryzc. Szczegolnie pies z ktorym nie przebywa sie na codzien. Moze oboje potrzebuja czasu, zeby sie do siebie przyzwyczaic
to ja też się pochwalę że nosiłam źle dobrany cyckonosz nosiłam 85b a po dobraniu noszę 80c
Cytat:
Napisane przez evoonia86 Pokaż wiadomość
zaczęłam trochę nadrabiać wątek, ale jeszcze sporo przede mną

co się ostatnio działo u mnie:
- ze spraw ślubnych: rozdajemy zaproszenia, kompletujemy powoli pozostałe sprawunki i odliczamy do tego Wielkiego Dnia
- rozwijam się w pracy, dostałam pod opiekę nowe projekty, kieruję pracą całego zespołu, dostałam podwyżkę
- kończymy ostatnie porządki w naszym nowym mieszkanku ostatnie ustawianie mebli itp. jak już wszystko ogarniemy to wrzucę Wam zdjęcia

nie miałam na Was w ogóle czasu ostatnimi tygodniami, bo cały czas po pracy poświęcaliśmy naszemu gniazdku. i ja i TŻ wracaliśmy z pracy i od razu braliśmy się za remoncik. fakt, była profesjonalna ekipa ale sporo rzeczy zrobiliśmy sami. mimo zmęczenia chciało nam się pracować, bo wiedzieliśmy, że pracujemy w swoim własnym kąciku

postaram sie trochę bardziej o Was dbać przyznam się szczerze, że głupio mi, że tyle czasu nie zaglądałam mam nadzieję, ze mi wybaczycie

a przy okazji, na moim suwaczku już tylko 77 dni więc przydałoby się zrobić ostre podsumowanie załatwionych spraw
czekamy na zestawienie i częściej do nas zaglądaj
0fa303f516315febafe3d9dd3f31e3911a3c772a_61c3bc0235435 jest offline Zgłoś do moderatora