Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Kwiecień plecień, bo przeplata: jeszcze panna - już mężata - PM2012, cz. XXII
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2012-04-08, 12:55   #610
a u d r e y
Wtajemniczenie

Dot.: Kwiecień plecień, bo przeplata: jeszcze panna - już mężata - PM2012, cz. XXII

Cytat:
Napisane przez malwus20 Pokaż wiadomość
Ja tu wchodze na wątęk i pacze kłóca się o mnie Nie przejmujcie się mną, owszem może nie pyta o mnie stado PMek ale nie czuję sie pomijana, w koncu na piedestale stoi teraz Gosza, dla każdej będzie wyznaczony czas

Nie chcę nic mówić ale to chyba Gosza jakaś epidemia, Ty masz zapalenie oskrzeli a ja siedze w kocu upatulona z czerwonym jak burak nosem od kataru Zdrówka życze Tobie i sobie ale na wizaz musiałam wejśc
Zaraz oblukam pogode na sobote ale chyba nawet ok 20 stopni nadają W razie czego mamy juz parasolki, dla nas biała a dla świadków czarna, zamówiliśmy na all i sa super bo dośc duże jakby mocno lało. Jakoś stresu nie czuje bo chce wyzdrowiec i o tym przede wszystkim teraz myśle.

Kuruj się Malwuś
a co do tempki: raczej przyjemnie się zapowiada
i odprawiamy też jakieś tańce indiańskie o pogodę dla Goszy, ale jeszcze tylko jutro ma być zimno, więc akurat