Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Kto waży więcej niż ja :((????
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2006-12-29, 16:30   #35
studentka
Rozeznanie

GG do studentka
Smile Dot.: Kto waży więcej niż ja :((????

To i ja się tutaj dopisuję myślałam zę tylko ja mam taki problem ale patrzę że coraz wiecej nas tu jestmarne to pocieszenie ale jednak,sama myśl że nie jestem jedyna jakoś mnie pociesza....Odkąd pamiętam zawsze byłam duuża,treraz przy wzroście 1,67 wazę 83 kg ale ciii bo sie wydazdecydowanie wiem ze to za dużo różnie to bywało z moim odchudzaniem raz tak raz inaczej sporo było prób odchudzania (ograniczeń,wyrzeczeń,spe cjalnej diety nie stosowałam,bo uważam że najlepsza to MŻ ale szczerze powiedizawszy zawsze dosyć szybko rezygnowałam....jakos z tą moją motywacją było nie za bardzo szybko się zniechecałam bo nie widziałam zbyt dużych efektów ,odkładałam to "na jutro,za tydizen..."...czasami było tak ze chciałam coś komuś udowodnić i to była moja główną motywacja i tak powiedizłąm sobie ze nigdy więcej dla kogoś sie starać nie będę bo przecież to dla mnie samej powinno zależeć na tym by schudnać ia tak włąsnie postanowiłam od nowego roku zę wezme sie za siebie zaczynam od zapisania sie an ejrobik razem z koleżanką<bo iwadomo ze razem jest raźniej,więcej ruchu mniej słodyczy(choć i teraz nie jem tak jak kiedyśa to już coś ...mam nadzieję że szybko się nie poddam i wytrwambo to przecież dla mego zdrowia a przede wszystkim dla lepszego samopoczucia POzdrawiam Was wszystkie i trzymam za Was i Za siebie kciuki Wytrwałości,cierpliowści i dobrego samopoczucia!!!!!Wszystki ego co najlepsze ściskam mocno POZDRÓFKA