Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Duże brzuszki wszystkie mamy, na dzieciaczki już czekamy! Mamusie V-VI 2012 cz. VI
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2012-04-09, 10:46   #2011
kaśka k
Raczkowanie

Dot.: Duże brzuszki wszystkie mamy, na dzieciaczki już czekamy! Mamusie V-VI 2012 cz.

Cytat:
Napisane przez Gaabbi Pokaż wiadomość
Dzień dobry

Ale superancko!!! Już drugi Króliczek na forum
śliweńka GRATULUJĘ!!!

Dasti, myślałam o Tobie, trzymam kciukasy

ania, trzymaj się Kobieto! Głowa do góry, już niedługo będziesz tuliła do piersi swoje szkraba.

kapukat, czekamy na Ciebie i na Adama napoje już się chłodzą w lodówce

Kurcze, Mamy majowo- czerwcowe, a rozpakowują się na początku kwietnia. Wkradł się jakiś bałagan do wątku Proszę się zdyscyplinować drogie Panie

Nie wiem, czy dam radę ogarnąć, ale jeśli nie będzie chętnych...podejmę się wyzwania

Wczoraj cały dzień byliśmy poza domem. Dałam radę z podróżą do Taty Trochę męcząco, ale nie najgorzej

Muszę Wam się za to pożalić, że w domu nerwowa atmosfera W sobotę mieliśmy małe spięcie z P i do teraz fochy się ciągną. Niby wspólne śniadanie itp., ale w powietrzu wisi siekiera Święta generalnie nie za ciekawe...zresztą, już nie pamiętam które święta spędziłam "ciekawie"

Za to Hania wczoraj i dzisiaj wariuje po brzuszku i jestem spokojniejsza
u mnie to samo przemilczeliśmy cały wieczór, dziś tż jeszcze śpi, ale czuję że będzie cd.

trzymam kciuki za Dasti... ja w nocy miałam potworny ból kręgosłupa i mega skurcze. chciałabym ponosić młodego jeszcze ze dwa tygodnie, ale czuję, że jestem kolejna do rozpakowania

kaśka k jest offline Zgłoś do moderatora