Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - U nas coraz więcej dzieci,a na gadaniu czas szybko nam leci! Mamy Wiosenne 2012 !
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2012-04-09, 11:14   #4557
MoniaHan
Wtajemniczenie

Dot.: U nas coraz więcej dzieci,a na gadaniu czas szybko nam leci! Mamy Wiosenne 2012

anagat super ze tak milo wspominasz porod, brawo!!! wow jak to fajnie niektorym kobitkom ze maja parte przez 10min...u mnie byly bezproduktywne parte przez 3hale do partych tez porod wspominam bardzo milo.
Ignas sliczny, Ty wygladalas super na porodowce
tak jak ze wszystkim u kazdej z nas sprawa ma sie inaczej, Ty nie cierpisz kapturkow, a mi z kolei z nimi bardzo wygodnie, taki minus ze Hania sie przyzwyczaila do nich, ale bez nich bardzo mnie bolaly sutki i dzieki kapturkom sutki wyleczylam a byly pokieraszowane strasznie, a tak ona pije sobie mleczko, mnie nie bola sutki, ona zadowolona, ja tez wiec nie jest zle. czasami polozne tak wlasnie ulepszaja zycie mlodym mamom, mi np. przyniosly butelke z mm w pierwszej dobie, bo mala ciagnela po 5min max, co jak sie okazalo i tak bylo dla niej wystarczajaco.

swietnie ze tak Wam sie uklada super!!GRATULACJE!!!

---------- Dopisano o 11:14 ---------- Poprzedni post napisano o 11:13 ----------

Cytat:
Napisane przez DIDA22 Pokaż wiadomość
Hej tak na szybko donoszę:

ALEKSANDER urodził się 06.04.2012 w Wielki Piątek o 10:25 przez cc.

Waga 3950 gr i 56 cm dł.

Uczymy się siebie nawzajem.
gratulacje!!!!

http://www.suwaczek.pl/cache/99ac688358.png
MoniaHan jest offline Zgłoś do moderatora