Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Pora wziąć się za siebie!
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2006-12-29, 18:04   #1
monikax
Raczkowanie

Pora wziąć się za siebie!

Ostatnio zrobiłam sobie kilka zdjęć i doszłam do szokującego wniosku, że mam straszną cerę ... w związku z tym chciałabym coś z tym zrobić ... Niestety musi to potrwać tak więc chciałabym chociaż ukryć się pod makijażem I tu pojawia się największy problem ... wogóle nie umiem się malować ...

Tak więc proszę was o wszelkie rady, wskazówki, informacje, poprostu zróbcie coś ze mną Podpowiedzcie jak się malować, jakimi kosmetykami, jakie kolory do mnie pasują ... poprostu wszystko od a do z.

Zamieszczam odpowiedzi na pytania dotyczące typu kolorystycznego:
1.Jak się opalam to raczej trudne pytanie, bo nie pamiętam kiedy się opalałam. No ale sprubuję coś napisać na ten temat. Lampy w solarium nie działają na mnie wogóle. Byłam ostatnio kilka razy i moja skóra nie zmieniła się nawet odrobine. Słońce opala mnie raczej szybko - na brązowo, ale, te3n brąz jest raczej taki matowy, ponury. Ale moja skóra ogólnie jest raczej matowa.

2. Oczy, tak jak widać na zdjęcjach powyżej.

3. Piegów nie mam, może troszkę na nosie. Są jasne - beżowe, łatwe do zatuszowania.

4. Na to pytanie nie potrafię odpowiedzieć. Ale myślę, ze na zdjęciach doskonale widać.

5. Naturalny kolor moich włosów jest ciemny i matowy.

6. Co do ust to podobnie jak oczy i cerę widać to na zdjeciach - są jasno różowe.

7. Zazwyczaj ubieram się w odcienie brązu, biel, zdaża się niebieski, szary. Wolę kolory nie rzucajace się w oczy. Nie lubię czerni, czerwieni, pomarańczowego, żółtego.

P.S. Pierwsze zdjęcie w makijażu - jak widać jest do niczego. Pozostałe zdjęcia bez.
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 1.jpg (14,3 KB, 280 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 2.jpg (100,8 KB, 239 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 3.jpg (112,2 KB, 145 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 4.jpg (117,3 KB, 89 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 5.jpg (118,8 KB, 130 załadowań)
monikax jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując