Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Panny Młode 2014 :)
Podgląd pojedynczej wiadomości

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2012-04-09, 21:27   #4092
AnULka248
Zakorzenienie

Dot.: Panny Młode 2014 :)

Cytat:
Napisane przez monikkad Pokaż wiadomość
Ja jestem u narzeczonego. On ogląda "Piratów z karaibów", a ja siedzę na necie, bo średnio mnie jarają tego typu filmy :P Dzisiaj go oblalam znienacka jajeczkiem, on mi oddal, byla bitwa i to ostra, potem jeszcze przyszli tesciowie sie wlaczyli do zabawy
Piraci... mój może to oglądać ciągle a ja też nie przepadam. Ogólnie mało który film mi się podoba

Cytat:
Napisane przez tasiulek Pokaż wiadomość
Mnie nikt nie oblał bo dostaje białej gorączki na tym punkcie więc nikt nie ryzykował

Jestem już w domu rozwaliłam się na balkonie i szukam inspiracji jak go zagospodarować. Tż to oczywiście wieszał na nim tylko pranie...
Nie jest największy bo ma około 3,5-4 metrów długości i tylko 1,5 metra szerokości i tak dumam co by tu
Piękne są te z meblami ratanowymi, fajne kolorki i pewnie wygodne ale z drugiej strony bez zadaszenia to nie bardzo. Najłatwiej by było chyba zrobić tak jak na pierwszym zdjęciu, nawet nie wiedziałam, że na małym balkonie można tyle zmieścić
szukałam czegoś na necie, ale jakoś nic ciekawego nie znalazłam... Ale rozwaliło mnie to:

http://i.☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠/za-maly-balkon-566-☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠.jpg
AnULka248 jest offline Zgłoś do moderatora