Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - W końcu wiosna wyczekana - cieszy się każdy bobas i jego mama. Mamusie VII - VIII
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2012-04-10, 06:30   #2308
Marina1
Zakorzenienie

Dot.: W końcu wiosna wyczekana - cieszy się każdy bobas i jego mama. Mamusie VII - VI

Dziękuje kochane moje za gratki
Ja też się cieszę, mówię Wam, myslałam, że ten mój Pan już zostanie na tym swoim brzuszku a tu poszedł. I to z dnia na dzień. W przed dzień raczkowania nic, i drugiego dnia jak gdyby nigdy nic poszedł... Aż nam się słabo zrobiło z M. jak zobaczyliśmy

Justyna ależ Ta Twoja Zuza jest kobietka! Śliczna i słodka. Oni z Kubasem chyba nie są podobni, co nie?

Klara jest Bombowa

Mamad 6 ząb? Idzie jak burza. Mój ma 5 zębów. I zazdroszczę wycieczki do lasu. Jak tylko cieplej się zrobi u nas ( zimno ! ) to też wyruszę w teren.

no dziewczyny tak to wygląda odnośnie tej 13-latki. Na razie nie wiem nic konkretnego ( to moja dalsza sąsiadka ), ale raczej na pewno będzie to miało obrót sądowy. W każdym razie szkoda mi tej dziewczyny...

Brumku fajnie, że miło spędziliście święta! aż się gęba śmieje, jak czyta się takie coś. A jak ma na imię synek brata? tak z ciekawości pytam.

dziubku cholerka mi też różne rzeczy przychodzą do głowy co u Was. Mam jednakże nadzieję, że nie chodzi o zdrowie i Wam ono dopisuje. Bo z tym zawsze największe problemy. Trzymaj się słoneczko!
Ależ mam ochotę wybrać się z miniaturą na basen.
"...- Taki jest los kobiety. Musisz ugotować obiad z tego, co masz w kuchni. Musisz nauczyć się udawać podniecenie. To akt, pozwól, że Ci powiem, samczy akt. A gdy dojdziesz do perfekcji jesteś już stara. Młodość wyparowuje jak rosa, która rodzi się rano, a ginie po południu."

Edytowane przez Marina1
Czas edycji: 2012-04-10 o 06:32
Marina1 jest offline Zgłoś do moderatora