Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Mamusie Lipcowo-Sierpniowe 2012 - część VII
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2012-04-10, 10:45   #4282
Kasik_12
Zadomowienie

Dot.: Mamusie Lipcowo-Sierpniowe 2012 - część VII

Cytat:
Napisane przez nadalka Pokaż wiadomość
powodzenia na wizytach

a ja dzisiaj przybyłam z wiadomością że zaczynam 30 tydzień
Cytat:
Napisane przez karmeelek Pokaż wiadomość
Dzień dobry Mamuśki!
muminku trzymaj się dzielnie w szpitalu! Dobrze, że się położysz to wszystko dokładnie sprawdzą Czekamy na wieści!
eninka słodki brzusio!
nadalka gratuluję 30 tygodnia! Jak ten czas szybko leci!
Wszystkim wizytowiczkom życzę samych wzruszeń i pozytywnych wieści!
A my dziś zaczęliśmy 23 tydzień a tym samym.... 6 miesiąc!
Cytat:
Napisane przez Selay Pokaż wiadomość
no i po swietach, ale sie objadlam salatek u siostry,

gratuluje wszystkim kolejnych tygodni, u mnie 24t...czyli jeszcze 8 i jade do Polski szykowac sie na porod...oby maly niezaszalal i nieszykowal sie wczesniej na ten swiat

troche mnie glowa boli...ale to moze ze i pogoda znowu placzaca wiec i baterie nie naladowane

...ah czytal wczoraj o kobiecie co urodzila w 24t chlopca 450g i az sie rozplakalam...naszczescie medycyna zrobila swoje i chlopiec czuje sie znakomicie i rozwija sie swietnie, ale biedna kobieta miala niezapomnianie przezycia i stresy...bo niedawali jej wielkich szans ze synek przezyje...a tu prosze cuda sie zdazaja
Cytat:
Napisane przez ooolllccciiiaaa Pokaż wiadomość
witam z rana z kawusią

zaczynam dziś 28 tydzień czyli 7 miesiąc ufff już coraz bliżej

dziś na szkole rodzenia mamy zajęcia pt."sprzęt i wyposażenie", macie pomysł o co może chodzić??? bo ciekawa jestem strasznie a nie mam pojęcia
Dziewczyny gratuluję Wam kolejnych tygodni , u mnie w niedzielę zaczął się 29 tydzień

Dużo z nas ma dzisiaj wizyty u ginekologów powodzenie i przyjemnych wizyt WAm życzę
Kasik_12 jest offline Zgłoś do moderatora