Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Mamusie Lipcowo-Sierpniowe 2012 - część VII
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2012-04-10, 11:06   #4295
nadalka
Zakorzenienie

Dot.: Mamusie Lipcowo-Sierpniowe 2012 - część VII

Cytat:
Napisane przez asia665 Pokaż wiadomość

Chyba nawet troche wieje (jeśli mnie słuch nie myli),ale jeszcze w salonie nie byłam, to nie patrzyłam ( w sypialni mamy okno dachowe).
u nas aż wentylacja świszczy

Cytat:
Napisane przez Kasik_12 Pokaż wiadomość
Dziewczyny gratuluję Wam kolejnych tygodni , u mnie w niedzielę zaczął się 29 tydzień
Czekam aż skończę 30t , wtedy będzie pięknie

Cytat:
Napisane przez prince_polo Pokaż wiadomość
Hej ja po wiozycie. Amm dzis dobry humor bo załatwiłam na miescie wazna sprawe
no i u gina ok

no wiec tak od szpitala nie przytylam nic mimo ze swieta dalej mam +9.5 kg i moj gin mówi ze to calkiem normalna waga na moj wzrost i w ogole w tym tyg ciazy.
macica o tydzien wieksza wiec super, szyjka długa zamknieta
Gin jak mnie zobaczył powiedzial co pani sie nie pokazywała myslalem ze zmienila pani gina a ja mowie z enie ze nieb oli mnie nic to nie przychodziłam ze bole nerek odpusciły i czuje sie super to sie ucieszył. Ale itak kazal co 2 tyg mi przychodzic.

Z gorszych wiesci mam juz luteine na 100% bo na refundowana była tylko do poronienia zagrazającego. A teraz juz jest poród przedwczesny jak cos i juz luteina nie obowiazuje Powiedzial ze on wypisywał na ryczałt i bedzie miał za to kiche....
no i tym spoosobem na sama lutke bedzie mi szło 240 zł prawie w miesiącu a bede brała do 34 tc ją.
Pwoiedziałam z emi sie stawia brzuch to powiedzial ze do 10 razy na dobe moze sie stawiac. Wiec ja niemam az tyle razy. Mam wrazie co odpoczywac.

pytam sie o ta toxo ale powiedzial ze jest ok. Ale wsumie go nie zrozumiałam bo kazal mi powtorzyc wynk juz dokladniejszy by sprawdzic czy tam na dziecko cos nie rpzeszło cos mi gadał a ja nie wiem o czym. Ale mowi zebym narazie nie panikowała. A te z lutego to było nie 161 tylko 262. Wiec jakby teraz zmienijszylo sie. Ale ja w ogole nie kumam. I dal na wynik ejszcze taki zeby sprawdzic ten konflikt bo ja mam - a tz + . Wiec jutro rano ide na wyniki.
a ty bierzesz lutkę pod język czy dowcipnie?
Ja już miałam na konflikt, jeszcze będę robić gdzieś w 34tc.