Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - O dzidzie się staramy i na narodziny czekamy :) - część V
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2012-04-10, 12:10   #3996
emillia006
Zadomowienie

Dot.: O dzidzie się staramy i na narodziny czekamy :) - część V

Cytat:
Napisane przez Promykas Pokaż wiadomość
bździągwa przyszła i tyle juz naskrobane

u lekarza ok. te skurcze jak na @ prawdopodobnie przez infekcję dróg moczowych były, bo po badaniu ginka powiedziała, że ciąża prawidłowo się rozwija. Dostałam skierowanie na badanie moczu i toxo i za dwa tygodnie znowu wizyta. Póki co mam przez tydzień brać furagin na te drogi moczowe. Najlepsze jest to, że z poprzednich wyników moczu wychodzi, że mogę mieć piasek na nerkach Dupka powoli mam odstawiać, i za kilka dni brać tylko już po pół tabletki dwa razy dziennie .
Zapytałam też o witaminy i powiedziała, że najlepiej brać takie z kwasami DHA i zakupiłam centrum za 60 zł kuracja na miesiąc może potem jakieś tańsze znajdę, jakie polecacie z tymi kwasami DHA?

---------- Dopisano o 13:07 ---------- Poprzedni post napisano o 13:05 ----------

A i powiedziała mi, że za mało przytyłam poinformowała mnie, że powinnam teraz 2 kg na miesiąc tyć a i tak przybyło mi 1,5kg w miesiąc
To co ja mam powiedziec jak mam 2kg na minusie Lekarka powiedziala, ze mam sie tym nie martwic, bo pozniej nadgonie. Ciekawe kiedy jak ja nie mam apetytu
emillia006 jest offline Zgłoś do moderatora