Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Hokus pokus, czary mary, idźcie precz ślubne koszmary! PM2013 cz. 14 :)
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2012-04-10, 13:53   #513
tajeczka
Zadomowienie

Dot.: Hokus pokus, czary mary, idźcie precz ślubne koszmary! PM2013 cz. 14 :)

Cytat:
Napisane przez mia8544 Pokaż wiadomość
o! a któraś tu była kiedyś w orkiestrze, nie?
mogę zagrać na pianinie/fortepianie albo na gitarze śpiewać niestety nie umiem
Cytat:
Napisane przez brzydalunia Pokaż wiadomość
witam wszystkie PM
chciałabym dołączyć do Waszego grona, mam nadzieję, że mnie przyjmiecie ?
może opowiem troszkę o mnie i o moim TŻ. Jesteśmy ze sobą 4 lata. Zaręczyliśmy się w walentynki w tym roku . Wczoraj odbyło się pierwsze spotkanie naszych rodziców takie oficjalne, bo znają się od dawna i w związku z tym zaczynamy przygotowania do ślubu.
Ja mam 22 lata a TŻ 28. Ślub będzie 10 sierpnia, mamy salę i zespół, wybieramy fotografa i kamerzystę. Myślimy też niedługo wybrać się do proboszcza wszyscy mówią że to za wcześnie, ale co tam, najwyżej powie żeby przyjść później :P
Mój TŻ pracuje w straży pożarnej natomiast ja studiuję budownictwo i jestem na 3 roku.
Niestety nic nie wiem o Was i choćbym chciała się dowiedzieć to nie jestem wstanie przeczytać tych wszystkich wątków, jesteście totalne wariatki pamiętam jak jeszcze kiedyś pod koniec 2011 po cichu Was podczytywałam, a tu wchodzę na forum i totalny szok niezłe z Was gaduły

moje przygotowania rozpoczęłam dziś rano od zakupu notatnika
http://notatnikpannymlodej.pl/
może niepotrzebnie wydane pieniądze, może zbędny gadżet bo pewnie wystarczyłby zwykły zeszyt, ale miałam dostępne środki na koncie i postanowiłam wydać te 70 zł myślę, że może być to ciekawa pamiątka. jak przyjdzie to wstawię Wam fotki jak wygląda w rzeczywistości i same ocenicie, być może któraś z Was się skusi, bądź już go ma?
Pozdrawiam!
witaj niestety nie jestem w posiadaniu takiego notatnika...
tajeczka jest offline Zgłoś do moderatora