2012-04-10, 16:29
|
|
|
Matka buldoga
|
Dot.: Koło 30-stki a niemyślące o dzieciach cz. IV
Bry 
Cytat:
Napisane przez VI4
Wyjątkowo - nie obżarłam się przez święta. Z jednego prostego powodu - siedzieliśmy sami w domu, żadnego świątecznego jedzenia nie było - więc nie było czym. Za to trochę za dużo piłam...ale - w końcu to święta
.Na co mama - nie, kto nie ma dzieci, to musi być egoista (nie dlatego, że nie chce mieć, tylko dlatego, że tylko dzieci nauczą pokory i zwracania uwagi na innych).
.
|
Ja tez sie nie objadlam, ba...zjadlam nawet mniej niz zazwyczaj jem takze na silke nie musze leciec 
Co do wypowiedzi twojej mamy: choroby tez ucza pokory, szczegolnie te smiertelne, wypadki tez ucza pokory, wiec niech nie piep.rzy ze tylko dzieci ![:]](//static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)
daj no ja do mnie na dywanik, pogadamy se 
Aaa i pokaz jej program "surowi rodzice", niech zobaczy jak to dzieciatka potrafia byc urocze. Jakbym miala takiego gnoja w domu to od razu bym porzadek zrobila 
Z dziecmi jak z psami: jak sobie wychowasz to taki ci urosnie ![:]](//static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)
[1=f36f09c64670dbbf8506d7b 7195631196fb4f2ce_65c2c81 98d77a;33439874]
A Wy jak tam? [/QUOTE]
Swietnie 
Wlasnie siedze w dresie, na nogach mam nowe szpilki, popijam kawe i zabieram sie za malowanie paznokci na malinowo-czerwony kolor 
Jeszcze mi tylko pudla brakuje albo innego kieszonkowego psa
|