2012-04-10, 16:47
|
|
Raczkowanie
|
Dot.: U nas coraz więcej dzieci,a na gadaniu czas szybko nam leci! Mamy Wiosenne 2012
Cytat:
Napisane przez ewcisz
Witajcie!!!
Chciałam poinformować, że 5.04.2012 o godz. 13.25 przyszła na świat Julia Karina, waga 3000 g. 50 cm.
Od wczoraj jesteśmy w domu, mała póki co spokojniutka je i śpi  Postaram się więcej napisać wieczorkiem.
Nie nadrabiałam wiec nie jestem na bieżąco ale gratuluje nowym mamom i trzymam kciuki za następne 
|
Gratulacje 
Cytat:
Napisane przez Nikii89
Ok w takim razie jakby co to do Ciebie napiszę  Dziękuje 
w takim razie trzeba popróbować przysiadów a nóż coś zdziałają 
|
U nas w szpitalu ganiali terminówki po schodach a ja z przedwczesnymi skurczami dostałam zakaz chodzenia schodami. Myślę, że chodzi po prostu o grawitacyjny nacisk główki na szyjkę 
Cytat:
Napisane przez desia888
Wyslalam sms-a do Iw 32 z zapytaniem jak roziwja sie akcja i dostalam odpowiedz :
"Ciagle wije sie z bolu, brak calkowitego rozwarcia, nie mam sily"
Wiem ze w szpitalu gdzie rodzi raczej nie podadza jej zzo, wiec sie biedna nameczy 
A wody odeszly jej o 4 rano czyli juz 12 godzin temu i jak mi przyslala sms-a o 8.48 to miala skurcze na 120, wiec wspolczuje jej serdecznie meczyc sie tyle godzin!
|
Biedna Ja dziś czytałam w "W oczekiwaniu na dziecki" o fazach porodów brzuch mi zaczął z nerwów twardnieć - przyznaje się oficjalnie mam pietra !
|