Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Zajce, pisanki i inne tworki czyli wymianka Wielkanocna-zapisy do 19 lutego
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2012-04-10, 19:15   #549
cocci
Zakorzenienie

Dot.: Zajce, pisanki i inne tworki czyli wymianka Wielkanocna-zapisy do 19 lutego

no to jeszcze ja!!!

mój cudowny prezencik od Moniki 75, który doszedł do mnie na ostatnią chwilkę Listonosz zapukał dosłownie jak już mieliśmy do auta wychodzić! R mi oczywiście nie dał sie nacieszyć cudnościami, ale za to pól drogi do PL łapałam muchy

1. prawie całość. Tzn brakuje na tym zdj karteczki, słodkości, herbatek i świeczki w kształcie jajka. Ale zobaczcie, ile przydaśków!!!!! ilość wykrojników powalająca!!!! i aż się łapki same pchają do ich wykorzystania, bo są cudowne
2 i 3. komódka z zapałczanych pudełek nigdy nie brałam udziału w pudełkowej, ale chyba następnym razem się skuszę. Jakie to filigranowe, ładniusie, dopracowane! Ma nawet nóżki i oczywiście jest pełne kolejnych przydaśków!!!! dzieciarnię musiąłam zadkiem odganiać, bo mi chcieli otwierać wszystkie szufladki, a ręce miałam zajęte trzymaniem tego cudeńka
4 i karteczka.... taka, że wow!!!! świetny pomysł i cudownie doskonałe wykonanie. Ja tak nie umiem
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg wielkanocna monika 75 (1).jpg (36,0 KB, 20 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg wielkanocna monika 75 (2).jpg (38,2 KB, 18 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg wielkanocna monika 75 (3).jpg (39,6 KB, 17 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg wielkanocna monika 75 (4).jpg (30,0 KB, 15 załadowań)

ʎɐqǝ uo pɹɐoqʎǝʞ ɐ ʎnq ı ǝɯıʇ ʇsɐן ǝɥʇ sı sıɥʇ

cocci jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując